0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
je valjaju ti xenoni,stara dobila bon u metrou sad božićni,jer radi tamo,pa si mislim pogledat one 5000k,je to valja za nju?
5000k ti je bijelija nijansa od 6000k ... ja imam 6000k na svojoj 146ici i imaju plavkastu nijansu ... btw sve iznad 6000k vuče na ljubičasto i padaš na tehničkom
ja sam si stavio 8000K i jako zadovoljan.5350K je temp dnevnog svjetla u podne.kod ovih kineskih setova se nikad nezna kak će bit, često su žućkasitiji ( ukazuje na manju koncentraciju plina xenona u samoj žarulji).8000K je plavkasto 10 000 hladno biljeo ( boja leda) a 12 000K ljubičasto plavo.4300K je žućkasto i nema veze s bijelim boja slična halogenkama.
Većina reflektorskih farova sa xenonom rasipa na sve strane i svijetli svugdje samo ne na cestu. Kad mi takav dolazi u susret oslijepim trenutno. Katastrofa. Xenon isključivo i jedino u leću. Meni na 164 je savršeno svjetlo. Ne rasipa nikuda, svijetli na cestu, a ne u oči vozačima iz suprotnog smjera.
power2night se zovu, imaju kvarcno staklo i mozes ih zalit vodom dok rade. nist im nebude. idealno za farove od 75ice koji nonstop vlaze.