eto danas sam ustanovio zašto neče palit na vruč motor ... zato jer je đek na anlaseru imao slabi kontak i danas nasred stare samoborske odbila bella poslušnost

... probao zapalit auto na ključ ... neide ... probao pogurat malo u petoj pa upalit ... neide ... zovem miku veli on uzmi šerafciger i napravi spoj dole ... je drek imam dugački šerafciger nemrem gu uvalit dole

sjetim se rudi mi u splitu reko uzmeš kovanicu od 5 kna i gas ... uzeo ja kovanicu i ono kurac

... gledam ja dole nešto mi neštima

... gle nisam ja mehanički obrazovan i neradim to svaki dan al meni tu fali žica ... zovem ja miku velim mu jazo ja zapeo na zagorskoj daj dođi pomogni ... ( je a ja na staroj samoborskoj

) ... i tak pošaljem ja miku krivo a ja budem kao čekao

... čekam ja gledam di je ovaj ima do mene 5 minuta nema njega ... reko daj da ja vidim tu žicu ... gledam na žici nema đeka ... gledam ispod auta i vidim đek

... jao kako sam joj kleo mater

,pa sam sebi kleo mater

, a ljudi trube u prometu misle si gle ovog jazavca

i kaj sad ... niš nekak sam nakalemio žicu na đek,usput mi procurilo crijevo vode iz posude do kilera

spalio si podlakticu desne ruke na vruč termostat ... nekak nagurao to sve gore i odem i kresne auto

... i dođe mika

jer smo u međuvremenu ustanovili da sam ga krivo poslao

precvikamo crijevo nataknuli gore stisli šelnu ... odem kod čovjeka u dvorište pokupit dihtunge za šestaka ( taman mu je sat vremena trebalo da sve napravi i ja uz pomoć mike sredio bellu ) i gas na kavu

.... i tak to vam je moj doživljaj od danas

do slijedečeg doživljaja doviđenja