Autor Tema: z3kina Bella i još jedno zlo  (Posjeta: 138530 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
Odg: z3kina Bella
« Odgovori #1005 : Sub 20:32:31 03.09.2011. »
beli auto beli dim, kaj si očekivao crni  :DD: :DD: :DD:

nisam očekivao dim  :DD: :DD: :DD: dobro dok je bijeli ... kad je crni onda je sve izgorilo  :joj:

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
« Odgovori #1006 : Sub 22:26:43 03.09.2011. »
Svi električni uređaji rade na bijeli dim. Kad dim izađe, oni više ne rade...

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #1007 : Sub 23:46:11 03.09.2011. »
Svi električni uređaji rade na bijeli dim. Kad dim izađe, oni više ne rade...
Tak je.  :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1008 : Pet 22:28:00 09.09.2011. »
i tak ... sinoć mi je u zavoju trkači selen prednje balansice pobjego  :joj: presnulo je po opterečenjem tak da su se šajbe izbile  :DD: i nisam ga našao više ( valjda se zato zovu trkači seleni) ... danas skinuo balansicu skroz i sad čekam selene da mi dođu pa montaža nazad ... a sa vremenom skidam teflone i prebacujem se na neku mekšu komponentu jer od teflona se tave rade a ne seleni jebote seleni trkači  :joj:

a posao od 15 minuta se otego na sat i pol jer sam pao na glupom viljuškastom 13 kojeg nema nigdje u garaži kod jaze nego sam čekao Isusa da se pojavi sa posuđenom 13icom ... jebote sve na tom autu postane projekt od dan i pol  :joj:

kasnije nakon par pivi malo pritegnuli stup volana i gas

jebote jebote  :DD: :DD: :DD:
« Zadnja izmjena: Pet 22:30:08 09.09.2011. z3kan »

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #1009 : Sub 00:55:13 10.09.2011. »
Kakav kramp :DD: :DD: :DD:
Streha,bok,kotaci

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #1010 : Sub 05:28:19 10.09.2011. »
stojadin, milicija edišn

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1011 : Sri 14:21:48 21.09.2011. »
eto danas sam ustanovio zašto neče palit na vruč motor ... zato jer je đek na anlaseru imao slabi kontak i danas nasred stare samoborske odbila bella poslušnost  :joj: ... probao zapalit auto na ključ ... neide ... probao pogurat malo u petoj pa upalit ... neide ... zovem miku veli on uzmi šerafciger i napravi spoj dole ... je drek imam dugački šerafciger nemrem gu uvalit dole  :tres: sjetim se rudi mi u splitu reko uzmeš kovanicu od 5 kna i gas ... uzeo ja kovanicu i ono kurac  :tres: ... gledam ja dole nešto mi neštima  :hm: ... gle nisam ja mehanički obrazovan i neradim to svaki dan al meni tu fali žica ... zovem ja miku velim mu jazo ja zapeo na zagorskoj daj dođi pomogni ... ( je a ja na staroj samoborskoj  :DD: ) ... i tak pošaljem ja miku krivo a ja budem kao čekao  :DD: ... čekam ja gledam di je ovaj ima do mene 5 minuta nema njega ... reko daj da ja vidim tu žicu ... gledam na žici nema đeka ... gledam ispod auta i vidim đek  :joj: ... jao kako sam joj kleo mater  :G: ,pa sam sebi kleo mater  :G:, a ljudi trube u prometu misle si gle ovog jazavca  :DD: i kaj sad ... niš nekak sam nakalemio žicu na đek,usput mi procurilo crijevo vode iz posude do kilera  :yahoo: spalio si podlakticu desne ruke na vruč termostat ... nekak nagurao to sve gore i odem i kresne auto  :yahoo: ... i dođe mika  :DD: jer smo u međuvremenu ustanovili da sam ga krivo poslao :DD: :DD: :DD: precvikamo crijevo nataknuli gore stisli šelnu ... odem kod čovjeka u dvorište pokupit dihtunge za šestaka ( taman mu je sat vremena trebalo da sve napravi i ja uz pomoć mike sredio bellu ) i gas na kavu  :drink: .... i tak to vam je moj doživljaj od danas  :DD: :DD:

do slijedečeg doživljaja doviđenja  :bok:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1012 : Sri 14:44:19 21.09.2011. »
joj zaboravio sam najsmješniji dio priče napisat

tak dok sam ja drko po autu ... ono hauba u zraku ... stao neki lik došetao se veli on "bok kaj je bilo?" ... ja gledam lika on ono bijela kuta od plive velim ja ma "neče upalit" ... veli on "da?" i stavi ruku na motor kao da bude se naslonio i on ti meni veli "ja bi trebao neke djelove sa auta" ... ja ga gledam nevjerujem ... mislim si ok neče upalit al neide zbog toga auto u djelove  :DD: :DD: ... veli on "meni treba diferencijal"  :DD:  meni kroz glavu prostruji misao kaj oš si ga skidat sam ili kaj  :DD: :DD: ... na kraju priče skužimo da mu trebaju tarne pločice za šperu veli mu ja da se može iz dojčland povuč itd ... znam da nije misli lešinarit poa autu al na prvu loptu takav sam dojam stekao ...

taj moj auto to ti je tragikomedija  :DD: :DD: :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #1013 : Sri 15:29:25 21.09.2011. »
joj zaboravio sam najsmješniji dio priče napisat

tak dok sam ja drko po autu ... ono hauba u zraku ... stao neki lik došetao se veli on "bok kaj je bilo?" ... ja gledam lika on ono bijela kuta od plive velim ja ma "neče upalit" ... veli on "da?" i stavi ruku na motor kao da bude se naslonio i on ti meni veli "ja bi trebao neke djelove sa auta" ... ja ga gledam nevjerujem ... mislim si ok neče upalit al neide zbog toga auto u djelove  :DD: :DD: ... veli on "meni treba diferencijal"  :DD:  meni kroz glavu prostruji misao kaj oš si ga skidat sam ili kaj  :DD: :DD: ... na kraju priče skužimo da mu trebaju tarne pločice za šperu veli mu ja da se može iz dojčland povuč itd ... znam da nije misli lešinarit poa autu al na prvu loptu takav sam dojam stekao ...

taj moj auto to ti je tragikomedija  :DD: :DD: :DD:

Zna ti mikica njega, bio je jucer kod mike. fabio  :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1014 : Sri 19:26:43 21.09.2011. »
Zna ti mikica njega, bio je jucer kod mike. fabio  :DD:

znam ... kad smo moju završavali kod mike mu je prodao šperu ... ima neki fiček ili tak nekaj u tom stilu

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1015 : Čet 16:18:47 20.10.2011. »
 :zloco:

stiglo ulje .. fićo ... svečke ... i još sam taj trkači španer mi fali ...

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #1016 : Čet 20:50:30 20.10.2011. »
fino fino  :super:
...AR 75 stealth edition ...fast as a shark....

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1017 : Čet 20:52:31 20.10.2011. »
 :drink:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #1018 : Čet 21:28:59 20.10.2011. »
jos ovo fali  :zloco: i onda pod plahtu s njim  :DD:

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #1019 : Čet 21:32:46 20.10.2011. »
jos ovo fali  :zloco: i onda pod plahtu s njim  :DD:

uuu dobra turbina!  :slin: :slin: :slin:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić