Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 113353 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
Grdi, u meni nema ni malo ljubomore, nije da se neznam kak znamo, ali vjeruj mi nisam ti ja baš ljubomoran tip, imam previše problema sa želucom za tak nekaj, nego su mi ekipa kao Hrky smiješni. Da ja imam toliko love i da sam toliko love utuko u Focus, složio brutalan auto, sjeo bi se i vozio bi brdo ili kružne trke gdje je konkurencija za njega i njegov auto, a ne sa pol nas koji so loleki za volanom. Sada su ponovno počeli sa kružnim trkama, neki adria cup ili tak nekaj. Meni je smješno kaj on dolazi na Track day (koji je namjenjen da se civili malo vozikaju, uče voziti i ljudi koji se bave tim sportom imaju mjesto za treniranje) sa dva seta slikova, jedne za trening, druge ganc nove za brzi krug, grijačima itd itd. Njegova je love, nek radi kaj hoće. Ja sam samo htio prokomentirati na forumu, koji je namjenjen za tak nekaj, kak mi je to smješno i da sumnjam da netko tko dolazi sa takvom opremom i strojem na Grobnik track day, voziti time attack u Puntu.
Mislim da će Čolak prije sijesti za punto, jel ga nije bad da ga netko napere. Sad možda sam u krivu, a možda i nisam.

Meni je sam žal kaj nejdeš ti sa 75icom, a baš sam htio da mi provjeriš jel su mi nastavci na auspuhu dobro povareni dok mi gledaš onu ružnu mlohavu rit na renolčeku.  :drink:

Ja sam odmah skužio na šta ciljaš!

Meni je isto cilj vidjeti gdje sam kao vozač, u odnosu na druge, u istom autu...jebo naganjanje sa Mikom kad mi fali 50ks...al kad smo u istom auta...mene zanima tko mi može otić, a koga gazim!
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Grdi, u meni nema ni malo ljubomore, nije da se neznam kak znamo, ali vjeruj mi nisam ti ja baš ljubomoran tip, imam previše problema sa želucom za tak nekaj, nego su mi ekipa kao Hrky smiješni. Da ja imam toliko love i da sam toliko love utuko u Focus, složio brutalan auto, sjeo bi se i vozio bi brdo ili kružne trke gdje je konkurencija za njega i njegov auto, a ne sa pol nas koji so loleki za volanom. Sada su ponovno počeli sa kružnim trkama, neki adria cup ili tak nekaj. Meni je smješno kaj on dolazi na Track day (koji je namjenjen da se civili malo vozikaju, uče voziti i ljudi koji se bave tim sportom imaju mjesto za treniranje) sa dva seta slikova, jedne za trening, druge ganc nove za brzi krug, grijačima itd itd. Njegova je love, nek radi kaj hoće. Ja sam samo htio prokomentirati na forumu, koji je namjenjen za tak nekaj, kak mi je to smješno i da sumnjam da netko tko dolazi sa takvom opremom i strojem na Grobnik track day, voziti time attack u Puntu.
Mislim da će Čolak prije sijesti za punto, jel ga nije bad da ga netko napere. Sad možda sam u krivu, a možda i nisam.

Meni je sam žal kaj nejdeš ti sa 75icom, a baš sam htio da mi provjeriš jel su mi nastavci na auspuhu dobro povareni dok mi gledaš onu ružnu mlohavu rit na renolčeku.  :drink:

full si bit, al nema veze, ja da imam pare vozio bi identicno tako, dodjem zgustam se i bmk tko sta misli, jesu loleki na stazi ili nisu...Hrky sam upoznao malo bolje i meni se cini skroz OK decko...imao auto ali se i vozi odlicno

ne vidim zasto hrky, dado, marin ili tko god nebi dolazili i vozili track day...ja radje vidim njih na stazi nego loleke, prvenstveno zato jer im je to u krvi i jer to vole isto kao i ja, loleki dodju i odu uvijek drugi...mi smo s tim deckima proveli par dana na Ringu i u zajebanciji i skroz OK ekipa

75ica mi ne treba za loleke, to skinem sa Punto Cupom

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Jure jel tebe zanima voznja ili da vidis tko je bolji?

Mene voznja i gust u brzoj voznji po stazi, vrijeme i tko je bolji, a tko losiji mi je sekundarno...da mi je to prioritet onda nebi vozio alfu i bavio bi se brdskim utrkama u nekom naturpijanom yugu ili golfu I

Offline miro

• 2.5
  • **

Mene voznja i gust u brzoj voznji po stazi, vrijeme i tko je bolji, a tko losiji mi je sekundarno...da mi je to prioritet onda nebi vozio alfu i bavio bi se brdskim utrkama u nekom naturpijanom yugu ili golfu I

to te ja pitam  :good: :good:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Mislim da je Jure ipak isto tu u guštu najviše, ali tko ovde kaže da mu ponekad nije zanimljivo vidit koliko je blizu Mike i ostalih iskusnih lavova na Grobniku - laže  :zvizd:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline matayaAR

• 2.0
  • **

Grdi, pa to kaj sam ja nepisao ne znači da su ti dečki loši. Pa to nije bio bit mog posta. Ja sam samo napisao svoje mišljenje i kak je meni smješno i kak bi ja napravio. To ne znači da to kaj oni rade sa SVOJIM AUTIMA I SVOJIM NOVCIMA I SVOJIM VREMENOM je neispravno. Pa oni nek rade kaj hoće. Ja sam samo napisao svoje mišljenje. Pa zato imamo forum da izrazimo svoje mišljenje koje nemora biti ispravno ili neispravno. Ja svog Megana kak sam htio i onda se vozim po karting stazi po Sloveniji zato jer je to meni gušt i ja se veselim i to mi je odušak, bijeg od stresa. Sad ima masa ljudi kojima je to glupo, ali meni nije. Nadam se da kužiš kaj hoću reči, odnosno prokomentirati.  
Pod lolek sam mislio da još imam puno za učit, što ne znači da ne volim taj sport, volim i pratim auto sport od malena, stari je moj vozio rally i nacionalku, ja sam zbog puno drugih razloga odabrao drugi sport koji mi je omogućio puno stvari u životu i sada kad mogu sam se posvetio svojoj ljubavi, auto sportu.
Ima puno ljudi koji su "loleki" jel nemaju mogućnosti voziti neki malo bolji auto, odnosno neki ni nemaju auto, što ne znači da nemaju pojma, među njima ima sigurno puno talenta koji da se sjednu u isti auto sa nekima koji imaju dobre aute i mogućnosti dobro bi se borili. Normalno iskustvo i trening jako puno znače.
« Zadnja izmjena: Pet 18:59:53 04.11.2011. matayaAR »

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Mislim da je Jure ipak isto tu u guštu najviše, ali tko ovde kaže da mu ponekad nije zanimljivo vidit koliko je blizu Mike i ostalih iskusnih lavova na Grobniku - laže  :zvizd:

eto, ja sam 0.8sec blizu  :D:

isti auto isti uvjeti

bas sam gledao racechrono, dijeli stazu na tri sektora...prvi i treci sektor vozim brze od Mike, ali zato me drugi sektor ubije sa 1.3sec...ajd pogodi koji je drugi sektor?  :zloco:

2 HakumamatayAR ma sve 5  :good: :good:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
eto, ja sam 0.8sec blizu  :D:

isti auto isti uvjeti

bas sam gledao racechrono, dijeli stazu na tri sektora...prvi i treci sektor vozim brze od Mike, ali zato me drugi sektor ubije sa 1.3sec...ajd pogodi koji je drugi sektor?  :zloco:

2 HakumamatayAR ma sve 5  :good: :good:

Eto vidiš da je zanimljivo  ;)  :good:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
nisi odgovorio na pitanje  :D:

koji bi to bio drugi sektor gdje skine 1.3sek u odnosu na mene? aa  :D:

kad bi ja vozio 1. i 3. sektor, a Mika 2. sektor onda bi isli 1:52:50...pokaze ti ovaj tool i najoptimalniji vrijeme kad bi spojio tri najbolja vremena od tri sektora

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
nisi odgovorio na pitanje  :D:

koji bi to bio drugi sektor gdje skine 1.3sek u odnosu na mene? aa  :D:

kad bi ja vozio 1. i 3. sektor, a Mika 2. sektor onda bi isli 1:52:50...pokaze ti ovaj tool i najoptimalniji vrijeme kad bi spojio tri najbolja vremena od tri sektora

Hmmm... daaa niiiijeee...daaa niiijeeeee... buža???

Moram nabavit taj lažljivi racechrono pod hitno  :nod:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Hmmm... daaa niiiijeee...daaa niiijeeeee... buža???

Moram nabavit taj lažljivi racechrono pod hitno  :nod:

rupa da  :nod:

ee nabavi, mozda ide gtv 2min  :ruganje:

Mikka Vodice Honda nesto pizdi da bi isao pa ga pokupite ako imate mjesta...CC forum, tema track day

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Ja ako dolazim, onda dolazim iz smjera Zagreba jer ću bit gore u subotu navečer najvjerovatnije...

GTV će ić 1:37...

...do kraja drugog sektora  :DD: :DD:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
sta bi reko nas uzzy, to mora ic 1:47  :DD: :DD:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
evo skino ja neki RaceChrono za PC pa sa mobitela skinuo na PC

ovako to izgelda na mobilnom, s tim da je ovo samo mali dio sta sve tool moze

ja vozio prvih 11 krugova, pa Mika krece sa 13 krugom, moj najbolji krug je 8., njegov 18.

dole je projekcija staze za moj krug br. 8

sve u svemu mocan tool  :nod:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
AL ste se napalili,ajmo svi NA janka makar bili najsporiji mene osobno bk za vrijeme, vozim iz gusta i zabave i kak veli Matija da se opustim.Sva ova vremena su orijentacijska tj trening voznja, da se naprave dva, tri brza kruga sa praznom stazom mislim da bi islo bar dvije sekunde dole :good: :sablja:
Streha,bok,kotaci