Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139354 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Evo odradili i ovaj Track day,gume Federal odradile fantasticno skinulu 4sekunde i pomeli neke clio cup renolceke,a pao i jedan 350z za slobodu.Najbolje danas vrijeme 1.53.6 s tim da je bilo oko 10 stc i puhala bura u vrazju mater.Pero se negdje zagubio putem valjda zbog bure :neznam:
Streha,bok,kotaci

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
bravo!!!

to je to...  :good:

Ali, zar i nije bolje za napravit vrime da je hladniji zrak i asfalt?
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
Evo odradili i ovaj Track day,gume Federal odradile fantasticno skinulu 4sekunde i pomeli neke clio cup renolceke,a pao i jedan 350z za slobodu.Najbolje danas vrijeme 1.53.6 s tim da je bilo oko 10 stc i puhala bura u vrazju mater.Pero se negdje zagubio putem valjda zbog bure :neznam:

:bravo: :bravo: :bravo: :yahoo:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
bravo!!!

to je to...  :good:

Ali, zar i nije bolje za napravit vrime da je hladniji zrak i asfalt?

nije, prehladno je bilo i gume jednostavno nisu bile top koliko bi mogle biti ali i ovako je ok

da je bilo vani recimo 20tak stupnjeva C bilo bi bolje

30 krugova smo odvrtili  :sablja:

vozilo Babaroga
vozac Mika: 1:53:6
vozac Grdi: 1:54:4

Takodjer sve pohvale za RaceChrono Nokia tool, ludilo stvar, pokazuje po sektoru kako smo vozili, graficke prikaze putanja, ama bas sve  :care:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Jel slucajno netko zna za neku dobru tako track aplikaciju da radi na androidu?
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Jel slucajno netko zna za neku dobru tako track aplikaciju da radi na androidu?

bit ce ti ovaj RaceChorno uskoro (ako vec i nije?!) za Android

pogledaj na RaceChrono web, developer je finac pa otuda i Nokia prva...ali kako je Nokia nazalost pushing odlucio raditi za Andorid i vjerojatno i iPhone  :joj:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
aj još malo pa da babaroga ode ispod 1:50.
stojadin, milicija edišn

Offline Nikola Bozic

• 3.0
nije, prehladno je bilo i gume jednostavno nisu bile top koliko bi mogle biti ali i ovako je ok

da je bilo vani recimo 20tak stupnjeva C bilo bi bolje

30 krugova smo odvrtili  :sablja:

vozilo Babaroga
vozac Mika: 1:53:6
vozac Grdi: 1:54:4

Takodjer sve pohvale za RaceChrono Nokia tool, ludilo stvar, pokazuje po sektoru kako smo vozili, graficke prikaze putanja, ama bas sve  :care:

Vidis da ne moras napraviti 1 000 krugova na Grobniku da bi sa dobro pripremljenim autom radio dobro vrijeme.Treba imati i ono nesto sto ocito ti imas.Svaka cast obojci.

Za tu hladnocu je mozda trebalo imati mekani slik,sto kazu iskusniji?
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Vidis da ne moras napraviti 1 000 krugova na Grobniku da bi sa dobro pripremljenim autom radio dobro vrijeme.Treba imati i ono nesto sto ocito ti imas.Svaka cast obojci.

Za tu hladnocu je mozda trebalo imati mekani slik,sto kazu iskusniji?

u principu da, postoje smjese i za hladnije dane, ali to je za nas SF...ovaj Federal je najjeftinija varijanta i to dosta ljudi vozi uz R888 najbronija guma tamo, s tim da je duplo jeftinija od R888 ili recimo Kumho Ecsta V70  :D:

pravi macki voze full slick za krug...recimo samo da imamo te gume idemo na 1:50 bez jebemti

ali nauka je to...krenes par krugova, pa ispustas zrak, pa opet 2-3 krugova pa opet ispustas pa onda gas...e sad jeba je ako se ne zgrijat pravo itd. itd.

u principu kreces na 1.9, nakon par krugova van, spustas na 1.7 i poslije same gas...kad ides doma i kad se ohladi napumpas nazad na 2-2.2 i vozi doma

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Iduci track day, nedjelja, 13.11.2011

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Iduci korak je podesavenje ovjesa tj gevindi,malo je auto previsok,ali to poslje zime kad krenu voznje po Grobniku tekicu,olovku i metar u ruke i naravno gas do pleha :sablja:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
pazi ovo za tri tjedna opet...nakon toga ce biti stanka od bar 4 mjeseca

sta kazes za onaj nas plan, kad je bal nek jebal  ;)

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Kaj ti pleses,a ja je..m,pa se mijenjamo dogovoreno :care: :D: :sablja:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Kaj ti pleses,a ja je..m,pa se mijenjamo dogovoreno :care: :D: :sablja:

svako 20min odmah na pocetku i vratimo im samo volan  :D:

Offline Sprint

• 2.5
  • **
  • "Sprint i Giulietta"

Nismo ni krenuli,ostatak ekipe ka da su od božicnih govana sve im smeta,malo ledeno,puse.......... :neznam: :neznam:.
"Volim stare alfe i nema mi pomoći!!!!"