Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 113363 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.
« Odgovori #600 : Čet 10:22:38 03.11.2011. »
PA vidim kaj piše, al kaj ti fakat misliš da će se Hrky ili Opačak sjesti u isti auto ko i drugi, čisto sumnjam. Pre velike su šanse da ih netko napere, a onda više ne bi bili glavni baje. Jedini koji se uvijek sjedne u isti auto ko i drugi, osoba koja bi sigurno to napravila je Čolak. Za ove sumnjam. Ja se slažem da je Time Attack super stvar, ali nitko od ovih "velikana" se ne bu sjel za volan.

a ti ga sad kenjas, baje, ne baje...koje mrkle baje...ljudi slozili aute jer imaju para i voze se, boli ih kurac...tako bi i ja da mogu

onda si i ti baja jer imas najbolji bicikl od svih nas i vjeroajtno si najbrzi na bikeu  :D:

jebala te ljubomora i zavist, nisi ti taj lik  :good:

vrlo bitno tko ce sjesti u taj auto, time attack je takav i tko zeli voziti ce sjesti i voziti...

ja si razmisljam da uzem ovih 20min punta da jos malo treniram i skuzim auto  :D:
taj auto je spor u odnosu na nase aute i vecinu toga vozis na full gasu, ako ima slickove (a mislim da ima neke cestovne slickove) onda je i jako zabavan jer stvara G sile

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #601 : Čet 15:52:41 03.11.2011. »
da imam duplo vise love nego to imam.....nabavio bi si feliciu s ex cupa......i gas........probao sam taj auto.....milina za vozit......
a da ne kazem za octaviu....

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #602 : Čet 16:14:42 03.11.2011. »
da imam duplo vise love nego to imam.....nabavio bi si feliciu s ex cupa......i gas........probao sam taj auto.....milina za vozit......
a da ne kazem za octaviu....

umjesto cega octavia ili felicia? umjesto punta?

jel ti citas, govorimo o najmu auta, nadji tko ima cup octraviu za rentanje 600kn 20min i rentat cemo to, nije problem...

da si probao clio cup onda bi pisao da bi radje to itd...

a sve te aute nataknem na masni klip jer je track day slozena 75ica je zabavniji i brzi auto od tih svih nabrojanih

« Zadnja izmjena: Čet 16:18:07 03.11.2011. Grdi »

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #603 : Čet 16:36:06 03.11.2011. »
a sve te aute nataknem na masni klip jer je track day slozena 75ica zabavniji i brzi auto od tih svih nabrojanih

Bravo Grdosijo.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #604 : Čet 16:55:04 03.11.2011. »
pa kaj ni tako...em ti mater ja kad sjedim u svojoj i stisnem gas dlake na jajima mi se nakostrijese, a kad se 24v razvrti i zavrsiti u kabini tocne te malo stisne oko jaja  ;)

sjedil sam i bio vozen u octaviiji slozenoj za brdo, 2x jaca neg octavia cup...dobro ali ni to to

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #605 : Čet 20:00:15 03.11.2011. »
Time Attack vozi se na klasican nacin:
- ulaz na stazu
- brzi puni krug
- izlaz sa staze.

U Time Attack ide se sa Grande Puntom Cup, cijena je 200kn, najbrzeg ocekuje bogata nagrada.

jako zanimljivo  :nod:

valjda vrijedi nagrada 800kn  :D: 600 renta/trening + 200 time attack

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
doznao sam nagradu   :D:

200€ kesevine  :zvizd:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Onda vozimo samo punta  :sablja: :D:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
idemo s mojom skodom dole, odpeljamo haubu, rentamo svaki punta i jos deremo time attach, ako dignemo 200€ idemo na janka  :drink:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
mislim da se janko nemora bojat vas dvojice  :DD: :DD: :DD:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75

Ti mater, da mi se nekako došlepat gore!!!

Baš mi se vozi, a nije puno para!
Jbg, imam ispit 15.11., a ne mogu s posla...al tu se vidi otprilike, kako ko vozi.   ;)
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
mislim da se janko nemora bojat vas dvojice  :DD: :DD: :DD:

zbog?

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Grdobino, jel i mene primate u društvo?

Dovezem možda sa sobom pun kombi navijačica dobroga glasa  ;)
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline matayaAR

• 2.0
  • **
a ti ga sad kenjas, baje, ne baje...koje mrkle baje...ljudi slozili aute jer imaju para i voze se, boli ih kurac...tako bi i ja da mogu

onda si i ti baja jer imas najbolji bicikl od svih nas i vjeroajtno si najbrzi na bikeu  :D:

jebala te ljubomora i zavist, nisi ti taj lik  :good:

vrlo bitno tko ce sjesti u taj auto, time attack je takav i tko zeli voziti ce sjesti i voziti...

ja si razmisljam da uzem ovih 20min punta da jos malo treniram i skuzim auto  :D:
taj auto je spor u odnosu na nase aute i vecinu toga vozis na full gasu, ako ima slickove (a mislim da ima neke cestovne slickove) onda je i jako zabavan jer stvara G sile

Grdi, u meni nema ni malo ljubomore, nije da se neznam kak znamo, ali vjeruj mi nisam ti ja baš ljubomoran tip, imam previše problema sa želucom za tak nekaj, nego su mi ekipa kao Hrky smiješni. Da ja imam toliko love i da sam toliko love utuko u Focus, složio brutalan auto, sjeo bi se i vozio bi brdo ili kružne trke gdje je konkurencija za njega i njegov auto, a ne sa pol nas koji so loleki za volanom. Sada su ponovno počeli sa kružnim trkama, neki adria cup ili tak nekaj. Meni je smješno kaj on dolazi na Track day (koji je namjenjen da se civili malo vozikaju, uče voziti i ljudi koji se bave tim sportom imaju mjesto za treniranje) sa dva seta slikova, jedne za trening, druge ganc nove za brzi krug, grijačima itd itd. Njegova je love, nek radi kaj hoće. Ja sam samo htio prokomentirati na forumu, koji je namjenjen za tak nekaj, kak mi je to smješno i da sumnjam da netko tko dolazi sa takvom opremom i strojem na Grobnik track day, voziti time attack u Puntu.
Mislim da će Čolak prije sijesti za punto, jel ga nije bad da ga netko napere. Sad možda sam u krivu, a možda i nisam.

Meni je sam žal kaj nejdeš ti sa 75icom, a baš sam htio da mi provjeriš jel su mi nastavci na auspuhu dobro povareni dok mi gledaš onu ružnu mlohavu rit na renolčeku.  :drink:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Grdobino, jel i mene primate u društvo?

Dovezem možda sa sobom pun kombi navijačica dobroga glasa  ;)

uvijek pajdo  :good: