Autor Tema: Giulietta GTA ex Uzzy , ex fjs by Mirko  (Posjeta: 286768 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Giulietta GTA by UZZY
« Odgovori #60 : Ned 16:27:12 22.06.2008. »
mjerac s diodama je neka vrtsa economic metra. uglavnom glupost, stavi radije mejrac temp ulja na to mjesto.

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #61 : Ned 16:36:29 22.06.2008. »
1.Izolaciju san ostavija zbog plinskih injektora koji strasno klapaju (ko golf dvica dizel)
2.Komande ventilacie i ja prvi put vidin
3.Sat je pravi trkaci,ima i stopericu  :ok:
4.Mjerac s diodama ni meni nije jasan
5.Ne pusin nit dan drugima pusit u autu,a na krov ide samo retrovizor

To ti je sat iz one šta je imala putni kompjuter, ako je i on prebačen onda ti mjeri i potrošnju i još neke bespotrebne stvari, mjerać s diodama ti je za kurac, jer u biti pokazuje otvorenost klapne, ako baš očeš da ti bude u funkciji, mogu ti izvadit iz svog auta jer meni  i onako samo stoji njegova instalacija bez veze u armaturi, uništija si najbolji detalj u 75-ci, pepeljaru to ti ne mogu oprostit, bija bi puno veseliji da dopuštaš curama da  puše u autu  :jezik:  :boss:
« Zadnja izmjena: Ned 16:37:29 22.06.2008. sira »
___/=====\°/=====\___

Uzzy

• Gost
« Odgovori #62 : Ned 18:42:21 22.06.2008. »
Samo san ceka ko ce prvi dobacit nesto u vezi pusenja  :tup: :tup: :tup:
Sira,Sira samo da znas pepeljara je bila ko nova i nikad niko nije otresa pepel u nju,a ja san je izbuza skroz i naskroz  :P: :P: :P:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #63 : Ned 20:03:54 22.06.2008. »
cim je nova pepeljara u autu bila, znaci da je vozio neki papan. taj auto je ziher i zagusen i ima taloga na ventilima.

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #64 : Ned 20:47:25 22.06.2008. »
Samo san ceka ko ce prvi dobacit nesto u vezi pusenja  :tup: :tup: :tup:
Sira,Sira samo da znas pepeljara je bila ko nova i nikad niko nije otresa pepel u nju,a ja san je izbuza skroz i naskroz  :P: :P: :P:

Sram te bilo, ali ajde snizija si težište auta jer je masa prekidača sad pola metra niže  :jezik:
« Zadnja izmjena: Ned 20:47:56 22.06.2008. sira »
___/=====\°/=====\___

nigy

• Gost
« Odgovori #65 : Ned 21:17:40 22.06.2008. »
Da, cool je, imam takav. ;)

Pozicija podizaca mi je vec toliko usla u krv, da kad sednem u neki drugi auto, mahinalno trazim iste na krovu. :D:
Ni ja ne dam da koriste nikotinske stapice kod mene u kolima (za ostale vidove sam spreman da pregovaram  :zloco:) ali ne bih busio istu - nekako mi narusava izgled...
Al' dobro, bitno je da se tebi svidja. ;)

Uzzy

• Gost
« Odgovori #66 : Ned 22:21:05 22.06.2008. »
cim je nova pepeljara u autu bila, znaci da je vozio neki papan. taj auto je ziher i zagusen i ima taloga na ventilima.

Jos gore,nije ga ni vozija  :tup:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #67 : Ned 22:25:24 22.06.2008. »
Da, cool je, imam takav. ;)

Pozicija podizaca mi je vec toliko usla u krv, da kad sednem u neki drugi auto, mahinalno trazim iste na krovu. :D:
Ni ja ne dam da koriste nikotinske stapice kod mene u kolima (za ostale vidove sam spreman da pregovaram  :zloco:) ali ne bih busio istu - nekako mi narusava izgled...
Al' dobro, bitno je da se tebi svidja. ;)

Ma nije da mi se sviđa nego cisto da ih negdi stavin  :ok:

Offline JaMaL

• 2.5
  • **
  • Turbo bez folka...
« Odgovori #68 : Pon 12:03:48 23.06.2008. »
Heh svi imate sklapane sektasice... :)

Ta tabla i taj sat su iz americkog modela i iz alfa 90 koja je podelila dosta tog krsha sa 75 lux modelima... koliko se secam taj econometar je isao u alfe 90 standardno i u 3.0 automatik 75... koje su imale taj trip computer.

8AK

• Gost
« Odgovori #69 : Pon 16:55:27 23.06.2008. »
mjerac s diodama je neka vrtsa economic metra. uglavnom glupost, stavi radije mejrac temp ulja na to mjesto.

Kako to napraviš?

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #70 : Pon 17:31:18 23.06.2008. »
izrezao sam taj kvardat koji je slobodan i umetnuo mjerac temp vode kojeg sam takodjer izrezao. u karter sam probusio rupu , narezao navoj i usarafio senzor od vode. jedan zica sa senzora se dovede do instrument table i spoji, a ostale 2 se uzmu sa table direkt. imam shemu pa ako te zanima stavit cu.

8AK

• Gost
« Odgovori #71 : Pon 17:38:21 23.06.2008. »
Super!  :ok:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #72 : Pon 17:45:35 23.06.2008. »
ne radi im stranica :(

treba rezbarit plastiku da bi se ubacio, a zice se uzmu sa instrumeta od vode. masa i jos jedna. signal dolazi sa senzora.

imam samo ovo
« Zadnja izmjena: Pon 17:48:46 23.06.2008. Superfly TNT »

nigy

• Gost
« Odgovori #73 : Uto 00:45:02 24.06.2008. »
@ JaMaL
Moja je Amerika...
A za 90 nije serijski, barem ne kod dizelki. Videh dve i ni jedna ga nije imala.

Nego, ima li kod vas neko ko moze da steluje KM sat?
Ovde me bledo gledaju kad kazem da mi treba stelovanje elektricnog sata... :zbunj:

Offline JaMaL

• 2.5
  • **
  • Turbo bez folka...
« Odgovori #74 : Uto 12:37:37 24.06.2008. »
Cika Nigy idi dole do Stevcevica, oni to rade... mislim meni su rekli da rade... provere ti od pinjona do sata komplet instalaciju i uredjaje i steluju po potrebi...

inace ako te laze samo kilometar sat onda moze biti elektrodavac pre jer ako su ti obrtaji kako treba a samo km/h ne radi verovatno je davac otisao... ~60e. a ako si skidao kazaljke onda je to druga prica... mora da se dotera... rekoshe mi da mogu to da rade...