0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
1.Izolaciju san ostavija zbog plinskih injektora koji strasno klapaju (ko golf dvica dizel)2.Komande ventilacie i ja prvi put vidin3.Sat je pravi trkaci,ima i stopericu 4.Mjerac s diodama ni meni nije jasan5.Ne pusin nit dan drugima pusit u autu,a na krov ide samo retrovizor
Samo san ceka ko ce prvi dobacit nesto u vezi pusenja Sira,Sira samo da znas pepeljara je bila ko nova i nikad niko nije otresa pepel u nju,a ja san je izbuza skroz i naskroz
cim je nova pepeljara u autu bila, znaci da je vozio neki papan. taj auto je ziher i zagusen i ima taloga na ventilima.
Da, cool je, imam takav. Pozicija podizaca mi je vec toliko usla u krv, da kad sednem u neki drugi auto, mahinalno trazim iste na krovu. Ni ja ne dam da koriste nikotinske stapice kod mene u kolima (za ostale vidove sam spreman da pregovaram ) ali ne bih busio istu - nekako mi narusava izgled...Al' dobro, bitno je da se tebi svidja.
mjerac s diodama je neka vrtsa economic metra. uglavnom glupost, stavi radije mejrac temp ulja na to mjesto.