0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i ne stelam karburatore za 1500kn.
dal mi može koj majtor pogledat dal mi je ok smjesa pod opterečenjem jel mi se je. kakva je smjesa u leru dal možda znaš
kad sam ima 33 jednom na grobniku mi bloka birac brzine u getribi pa sam igrom slucaja zavrsija u garazu od valtera sta radi turbine. covik mi je na uho podesija karburatore tako dobro da san mislija da auto ima 10 ks vise a prije toga su mi karburatori stelani sa zzivom od dobrog mestra
Jebes zivu i vakume.Bitno je ono sto izlazi na auspuh tj. izgorena smjesa goriva i zraka koja se u ovom slucaju miri eko testerom.Ako karburatori ne valjaju nece ih nastelati ni dragi Bog.Ja ne volim nista raditi odoka ako ne moram,a ti kako zelis.
a bas me zanima kako ces na ekotesteru stelat alfu sa dva dupla karba,znaci karburatori imaju 4 grla a izlaz na auspuhu je jedan. :hm:ja sam sebi na boxeru puno puta ih na uho nastelo i zatim sam otisao na vakummetre i bilo je gotovo zanemarivo odstupanje,ako su motor i karbovi dobri onda se da nastelat,ako ne mozes stelat s cim oces i uvijek ce bit za kurac.
prijatelju, jedno je smjesa na leru i u okretajima dok auto stoji a drugo je dok se auto vozi pod opterecenjem. da je to tako jednostavno onda nebi postojali valjci.
Dodji do Zadra pa cu ti pokazati.Moja 33 sa dva dupla je stelana na eko tester.Krivo sam se izrazio za zivu i vakume.Mislio sam reci da je eko tester bolji,a ako karburatori ne valjaju onda ih ne mozes nastelati s nicime.Vec vidjeno.
nije eko test bolji već jednostavniji!manje je "znanja" potrebno da bi se uštelalo.
i paramteri na leru nisu jednaki onima na gasu, uvijek se treba i na gasu provjeriti i po potrebi doštelati.