Anketa

kada ce mrle kupit transaxla

za mjesec dana
jos ove godine
u slijedecih 5 godina
nikada

Autor Tema: kada ce mrle kupit transaxla  (Posjeta: 11927 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: kada ce mrle kupit transaxla
« Odgovori #45 : Čet 19:13:46 22.10.2009. »
jaoo zamisli juricku na grobniku slijedece godine i sve nas namaze  :joj:

Offline ANTE

• 2.5
  • **
« Odgovori #46 : Čet 19:24:39 22.10.2009. »
ima tetka potencijala  :DD:
ALFA 75 6V i FIAT RITMO 125 TC ABARTH

edigtv

• Gost
« Odgovori #47 : Čet 19:26:25 22.10.2009. »
jaoo zamisli juricku na grobniku slijedece godine i sve nas namaze  :joj:

dabogda  :super: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ijuric

• Gost
« Odgovori #48 : Čet 20:52:02 22.10.2009. »
ma mi to samo te kurimo jer bi zaista voljeli da netko od sekte ga uzme i k tome još žena  :yahoo:   naravno da ne smiješ grlom u jagode  :bok:

cekaj jel vi to meni da sam ja jedna od vas  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :DD: ajme idem se oblokat :D:...a onom franetu trebale godine i pet razbitih hrdja u garazi i sampionski pehar da dodje do titule picke a ja s traktorom pa sekta  :bravo: :DD: mozda zato sta ja vec jesam to sta se frane tako trudil postat  :crveni: :D: joj suzim od smjeha  :D: ma ja vas nasapunam s traktoricem na grobniku  :jezik:  :D: sta ste vi od mene napravili, a sjecam se jos ne tako davno kad sam gledala uzija na grobniku kad je s uzietom izletil u zavoju i tipa skoro pobro kako sam rekla ma vidi ove manijake ko im dao vozacku  :DD: :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #49 : Čet 21:11:34 22.10.2009. »
cekaj jel vi to meni da sam ja jedna od vas  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :DD: ajme idem se oblokat :D:...a onom franetu trebale godine i pet razbitih hrdja u garazi i sampionski pehar da dodje do titule picke a ja s traktorom pa sekta  :bravo: :DD: mozda zato sta ja vec jesam to sta se frane tako trudil postat  :crveni: :D: joj suzim od smjeha  :D: ma ja vas nasapunam s traktoricem na grobniku  :jezik:  :D: sta ste vi od mene napravili, a sjecam se jos ne tako davno kad sam gledala uzija na grobniku kad je s uzietom izletil u zavoju i tipa skoro pobro kako sam rekla ma vidi ove manijake ko im dao vozacku  :DD: :DD:

Zato ti trubiš zemljacima a drugom rukom pridržavaš tapecirung
stojadin, milicija edišn

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #50 : Pet 00:09:52 23.10.2009. »
sta ste vi od mene napravili, a sjecam se jos ne tako davno kad sam gledala uzija na grobniku kad je s uzietom izletil u zavoju i tipa skoro pobro kako sam rekla ma vidi ove manijake ko im dao vozacku  :DD: :DD:

Ko da ce išta drugačije bit u petak..  :DD: :DD: :DD:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #51 : Pet 00:13:32 23.10.2009. »
cekaj jel vi to meni da sam ja jedna od vas  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :DD: ajme idem se oblokat :D:

Ja sam tu ipak možda prenov da bi ti mogao dati priznanje za sektu kad ni ja nisam još do titule pičke i po doša (vjerovatno sam i niže rangiran od tebe), ali šta se mene pita ti možeš doći u koju god skupinu poželiš  ;)

Uzzy

• Gost
« Odgovori #52 : Pet 00:16:14 23.10.2009. »
Sta se ti javljas pIcKo,Juricka je fan i prijatelj sekte  :good:

ijuric

• Gost
« Odgovori #53 : Pet 01:25:56 23.10.2009. »
 :DD: ja bi u grupu 2.0  :D: ...alfisti rade neke zahvalnice i ja napomenula sektase...od sto glasa glasa cuti nije  :DD: oce dat meni a ja necu, rekla sam da nek odjebu da mene ne zanimaju te pizdarije da sam ja sektasica i da ja ne brijem na te ego tripove  :DD: i da cu vas nahuskat na njih ako me ne ostave na miru s tim glupostima  :D: ...tako da sam sad i ja obiljezena  :D: fan forevr :DD: negoooo ako skemijam pare za ovu hrdjurinu do ponedjeljka s cim cete na pistu  :bravo:  :DD:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #54 : Pet 01:45:52 23.10.2009. »
Vid Uzzy-a, ja se pepelom posipam i Mrlu stavljam na tron ispred sebe, a on po meni... eh...

A ako Mrle odluci GTV-a udomit, mislim da cemo mi onda Uzzy-ev novi projek premijerno pokazat odmah tamo..  ;)

ijuric

• Gost
« Odgovori #55 : Pet 01:47:43 23.10.2009. »
koda ja ne znam da je to sve smisljena propaganda da me zamutite i uvalite mi tu hrdjurinu  :DD: sreca da sam namazana pa me ove tvoje okice ne mogu tako lako otopit..iako u ovaj sitan sat strecnulo me malo sto jest jest  :crveni: :DD: franicu ca ni ti ne mores nanat  :D:

ijuric

• Gost
« Odgovori #56 : Pet 18:04:47 23.10.2009. »
a sta ako je na forumu raskrinkat ce te  :zloco: :D: ...ja jos cekam neke inpute  :D: aj sad par pitanja usput...nisam detaljno pregledavala auto u st, vi ste mi odvlacili pogled svako malo  :D: pa mi promakle neke sitnice...daklem-ova farba mat kako to peres, dal uvijek zgleda na fleke il kad se opere ne? jer vidila sam kad ste livali benzu ostala traka i sav je bio flekav pa me zanima kako odzavanje, jel to mozes opce krpom prati  :82: il je ko smirgl papir  :D: ...dal imas mrezicu za prednju masku? sta sve treba pretapeciravat? jesu sicevi samo za pranje il su i gnjili? toliko pitanja, a tako malo odgovora  :D: aj napisi tih par stvari koje inace vi sektasi tu ne pisete jer vas nije briga  :D:

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #57 : Pet 18:26:43 23.10.2009. »
To moraš Juru pitat on je naš predstavnik za styling :DD::DD::DD::DD:
___/=====\°/=====\___

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #58 : Pet 19:18:56 23.10.2009. »
a sta ako je na forumu raskrinkat ce te  :zloco: :D: ...ja jos cekam neke inpute  :D: aj sad par pitanja usput...nisam detaljno pregledavala auto u st, vi ste mi odvlacili pogled svako malo  :D: pa mi promakle neke sitnice...daklem-ova farba mat kako to peres, dal uvijek zgleda na fleke il kad se opere ne? jer vidila sam kad ste livali benzu ostala traka i sav je bio flekav pa me zanima kako odzavanje, jel to mozes opce krpom prati  :82: il je ko smirgl papir  :D: ...dal imas mrezicu za prednju masku? sta sve treba pretapeciravat? jesu sicevi samo za pranje il su i gnjili? toliko pitanja, a tako malo odgovora  :D: aj napisi tih par stvari koje inace vi sektasi tu ne pisete jer vas nije briga  :D:

Puno ti pitanja postavljaš, pa nisu to cipele ili šminka!!!

Ako upali kad okreneš ključ, stane kad stisneš kočnicu i skrene kad okreneš volan, nahrani svinje i ne diraj ništa!!!

Eventualno nalij gorivo, jer ipak to zna potrošit koju kap!!
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #59 : Pet 19:23:01 23.10.2009. »
joj ma nije to za nju ...