ka što si rekla ... svi smo mi u nekim projektima , a ti dobivaš gotov proizvod koje treba još samo taknut ženska ruka
...i to jos nije sve...dobivam i jos jedan cir na zelucu, besplatnu sekiraciju i jos mnogo toga u ovoj jedinstvenoj ponudi

...sad cu ja napisat jednu iskrenu ispovjest sta se meni desilo i kad sam se sebi zaklela da vise ne kupujem polovna vozila, plovila itd...imam barku i svaki put kad idem na barku uvali mi se 5 lokalnih pijavica koji vise u portu i pun mi k bio i ja odlucim kupit cu jet ski neki polovni da mogu na skolj pobjec od guzve na neku stjenu izbacit sisice i tako to

i naravno to sve bez mnogo para

ma u biti reko nek me vozi jednu sezonu ja zadovoljna...i za 3 soma eura se dalo nac ok jetova ali u principu bez papira kradeni itd...al ja sam legalista i necu to...i nadje mi susjed tu jako blizu od nekog purgera yamahu waverunnera 110 konja onog dvotaktnog, stariji model pije benzu al ide ko lud...i tipa ja isto znam onako iz vidjenja i tip totalno kul, spreha frajerska, ovako nes ko nas grdi

, ebate ja se zaljubila skoro

uglavnom da skratim on me uvjerio da je jet ok nije on vizualno bio u stanju jer je izmario plastika iscuskana itd al kao masina ok...ja mu kazem ocu samo ovo ljeto da izdrzi, ma nema frke daje mi on garanciju...otad nastal termin da mi je dao zagrebacku garanciju

purgeri sori znam da nisu svi takvi al bila je zeka...i vozio je dva dana...razletila se turbina najprije naravno on kaze da sam pobrala kamen...onda ja 500 evra na popravak...cijeli zadnji kraj masine se promjeni...udje u more i dva dana vozi...i onda eksplozija...tj rikne...osla masina...platila sam ga 2500 soma plus 500 prikolica koja nema papire al je ispravna, plus 500 popravak i sad vec dve godine stoji majstor veli da ne moze nac djelove jer da su skupi dost je star model a meni se cini da se on nece s tim zajebavati...jucer sam isla pogledat ga da se podsjetim mojih projekata i eto i sad je tamo...oso jedan klip, cilindar je ok samo lagano spolirat, drugo brtve trebaju i sta ja znam sta al drugo bi trebalo bit ok i glupan mi do dve godine ne moze slozit...crikvenica...najajci serviser...jet u medjuvremenu totalno ozmario dobro sicevi se pretapeciraju al stvarno zgleda ocajno...i sad cu ja to prodat...ako si ko oce tako nesto tj misli kupovat nes muljano ovo je sansa za papire jer je s tim papirima totalna koma...a mozda bi ko i slozio...ili evo uzi kompenzacija...dam ti jet a ti malo snizis cenu

...ma u biti nemojte me mrzit zbog ovog romana, al stvarno imam strah, ovdje stvarno ne mislim da bi me neko od vas zajebo, al jednostavno tu nema normalnih majstora i ja sam bespomocna ako nes rikne

DAKLE JET JEFTINO 500 EURA S PAPIRIMA I PRIKOLICOM BEZ PAPIRA, JEDNIM KLIPOM MANJE I U STANJU KO GTV KAD JE IZVUCEN IZ GRMLJA