0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo malo novosti i kod mene... Mashinchina na putu ka auspuh shop-u! Sistem je uradjen po principu 6-2-1, a od toga 6 u R=45mm, zatim 2 u R=55mm i jedan u R=60mm, fleksi cev i jedan lonac (dizajnirali ga neki Alfashi). Pogledajte slike, chovek je umetnik!
Kilson dovede svoje pa nek napravi jos jedan set il pogledaj mal po GTV6 forumu,cini mi se a san vidija da neko to prodaje
Citat: Uzzy - Čet 17:20:08 05.02.2009.Kilson dovede svoje pa nek napravi jos jedan set il pogledaj mal po GTV6 forumu,cini mi se a san vidija da neko to prodaje Kilson mi rece da covjek nece da radi prema uzorku Npr. Sashi sa GTV6 + 24v nije htio raditi zbog smjestaja motora.Ali otom-potom kad dodjem do toga
Citat: Grdi - Čet 18:54:33 05.02.2009.Citat: Uzzy - Čet 17:20:08 05.02.2009.Kilson dovede svoje pa nek napravi jos jedan set il pogledaj mal po GTV6 forumu,cini mi se a san vidija da neko to prodaje Kilson mi rece da covjek nece da radi prema uzorku Npr. Sashi sa GTV6 + 24v nije htio raditi zbog smjestaja motora.Ali otom-potom kad dodjem do toga Nisan mislija da doveze svoje grane,nego auto
Imas covjeka koji je asistent (ili mozda vec profesor) na fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zg, zove se Goran Solenicki, ima firmu u Pojatnom koja se zove Auto Sole. Skup do bola (kompletan auspuh za GTV2.0 kosta od 5.000-6.000 kn), ali je to vrhunski proizvod od inoxa. Takoder auto mora ici kod njega. Taj covjek radi high end proizvod uz znanstveni pristup pa tko voli... mob: 098 234 043 iza 13 sati.Ja sam danas narucio gotove komponente za GTV2.0 od ISAP-a kod Autoispuh-a u Zg, Zagrebacka 41 u Sesvetama (300m nakon Europatrade-a na drugoj strani ceste) www.autoispuh.hr , tel:01/2008 466Prednja grana sa malim loncem + srednji lonac = 1.100,- kn
Mislim da je krajnja solucija da oteram moj auto i da se rasturi. Razmisli o reshenju da ti grane od glave krenu ka haubi, pa ih zavijes na dole i sprovedes u jednu cev tamo u visini kartera. Da radim ponovo grane, uradio bih tako.