Autor Tema: sekto pomoc  (Posjeta: 8206 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
Odg: sekto pomoc
« Odgovori #15 : Pet 14:09:19 15.05.2009. »
Bitno je da tebi nije ništa, naći će se neka 75-ca
___/=====\°/=====\___

Uzzy

• Gost
« Odgovori #16 : Pet 15:14:04 15.05.2009. »
Sad ti je prilika da kupis sebi Toyotu i imas jednu brigu manje u zivotu

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #17 : Pet 15:19:23 15.05.2009. »
Sad ti je prilika da kupis sebi Toyotu i imas jednu brigu manje u zivotu

ima i tu istine,najradije bih kao marac neku kockicu mocnu uzeo ali padam na alfi puno ako odustanem

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #18 : Pet 15:30:56 15.05.2009. »
Padaš ako ne odustaneš, vjeruj  :nod: :nod: :nod: :nod:
___/=====\°/=====\___

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #19 : Pet 15:35:15 15.05.2009. »
evo ja ću pogledat po rijeci,ima jedna dizelka,zdrava i sve,al ja ju moram sebi uzet,al evo,ja ću pogledat ovuda po rijeci za 75icu,nać će se neka

eeee,zapravo znam za dvije dizelke,da,plus ova moja treća,al nju ću ja uzet,jer ide za 300kn,al znam za druge dvije,evo ti slika

crna,nema papire-vlasnica preminula,bijela-treba lovit vlasnika u pazin za papire,al pošto ti ne trebaju-nije ti ni bitno,obje su 2.0td,bijela ima kitane neš zadnje rubnjake,crna je sva uredu dosta,ako hoćeš mogo bi ti večeras,eventualno sutra ić pogledat i još poslikat,e da za crnu pita oko milju kuna,al bi ti ju možžda i za manje dao,a bijela 2000kn,čak smo bijelu bili i upalili,slini na diznama,evo,nadam se da će ti bit možda od pomoći

ako bih uzeo jednu od ove dvije...ima li sanse da kod tebe tamo nabacimo na njih dijelove koje treba samo da se dopeljaju do bosne?ja imam sve sto se tice mehanike
uzeo bih tu bijelu

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #20 : Pet 15:38:07 15.05.2009. »
Padaš ako ne odustaneš, vjeruj  :nod: :nod: :nod: :nod:

moram se nasmijati kad to kazes..evo rodjak se javio kaze samo nagnjecenje ramena..dobro je

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #21 : Pet 16:05:11 15.05.2009. »

ako bih uzeo jednu od ove dvije...ima li sanse da kod tebe tamo nabacimo na njih dijelove koje treba samo da se dopeljaju do bosne?ja imam sve sto se tice mehanike
uzeo bih tu bijelu

i da jel crna ne moze palit?razbio mi se mob.sinoc kad sam izletio iz auta tako da ti se nemogu javit hehe...

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #22 : Pet 16:07:40 15.05.2009. »
Auuuuu, jebeno!!!  :tuga:
Zahvali nekome što te tako čuva...

Alfa 75 je dobra dok se ne dogodi sranje, a kad krene, malo ih je što je mogu na cesti zadržat bez loma.

Drži se !
Sreća da su frendovi OK   :good:

Imam par šasija,al si daleko, jedna je prije par dana otišla na vječna lovišta (nisam imao papire, a puno ulaganja da provozi, V6 bio u njoj).

samo bogu se zahvalit treba...jos gore da je njima bilo sto bolje meni nego njima...a hvala ti ipak :respekt:

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #23 : Pet 19:01:23 15.05.2009. »
ma crna ne pali,a za dijelove nabacat,nema problema,dovuče se do mene,pa ju uredimo da do bosne dođe,samo me zanima,kako bez tablica? ja ću sutra ujutro ić do lika,pregledat ju dobro,malo vidjet za cijenu,poslikat,ma dao bi on za 2 milje obe,a ako ide jednu po jednu onda malo više pita,2 za bijelu i 1 za crnu...
CH style

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #24 : Pet 21:18:59 15.05.2009. »
ma crna ne pali,a za dijelove nabacat,nema problema,dovuče se do mene,pa ju uredimo da do bosne dođe,samo me zanima,kako bez tablica? ja ću sutra ujutro ić do lika,pregledat ju dobro,malo vidjet za cijenu,poslikat,ma dao bi on za 2 milje obe,a ako ide jednu po jednu onda malo više pita,2 za bijelu i 1 za crnu...

mozemo nekako se ja i ti dogovorit...docu u rijeku iduci tjedan da to pogledam...ko ti je to rekao da ce bez tablica?to ti je neko slagao!!! :cafe:

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #25 : Pet 21:25:39 15.05.2009. »
mozemo nekako se ja i ti dogovorit...docu u rijeku iduci tjedan da to pogledam...ko ti je to rekao da ce bez tablica?to ti je neko slagao!!! :cafe:

nista mene bijela zanima definitivno...dao bih ja 1500,a ti dodaj 500kuna pa da uzmemo obe...poslikaj mi bijelu sa svih strana i to...nek samo nije trula...pogledaj sta joj fali pa da ja to pripremim ovamo...Prvo bih je kupio pa tek onda posle nekih 15 dana dosao bih po nju..ja evo vec izvadio motor iz alfe...ali predvece me ledja strasno zaboljela... :tup2:..

Offline giulia gt

• 2.5
  • **
  • "frgazer power"
« Odgovori #26 : Pet 22:19:32 15.05.2009. »
jel bi mogle slike razbijene. :D:
"power is nothing without torque"

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #27 : Sub 14:39:37 16.05.2009. »
jel bi mogle slike razbijene. :D:

slikano aparatom pa imaju vise od 500kb neznam kako ih stavit ako neko hoce mogu poslat preko msn pa neka on proba stavit

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #28 : Sub 17:39:58 16.05.2009. »
odite na http://imageshack.us/ kliknete browse,pronađete sliku,i tako za svaku,na kraju kad sve dodate koje želite,kliknete start upload,samo prije toga ovo namjestite resize image na npr. 800x600 i start upload onda,i pričekate,kad se uploada samo kopirate adresu koja je u kvadratu jednom iznad slika,a ako ne,javite mi se na bmw635ri@hotmail.com pa mi pošaljete pa da ja stavim  :bok:
CH style

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #29 : Ned 12:04:19 17.05.2009. »
ovako,sad pak meni treba pomoć,poslo mi virus slike,al su mi došle onako da kad ih otvaram me pita program s liste da odaberem pa mi tek onda otvori sliku,i zbog toga ih nigdje ne mogu uploadat,pa me zanima,kako da ih pretvorim u sliku,ako me kužite....jbg,nije tehnolođi ova zamene...
CH style