0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sad ti je prilika da kupis sebi Toyotu i imas jednu brigu manje u zivotu
evo ja ću pogledat po rijeci,ima jedna dizelka,zdrava i sve,al ja ju moram sebi uzet,al evo,ja ću pogledat ovuda po rijeci za 75icu,nać će se nekaeeee,zapravo znam za dvije dizelke,da,plus ova moja treća,al nju ću ja uzet,jer ide za 300kn,al znam za druge dvije,evo ti slikacrna,nema papire-vlasnica preminula,bijela-treba lovit vlasnika u pazin za papire,al pošto ti ne trebaju-nije ti ni bitno,obje su 2.0td,bijela ima kitane neš zadnje rubnjake,crna je sva uredu dosta,ako hoćeš mogo bi ti večeras,eventualno sutra ić pogledat i još poslikat,e da za crnu pita oko milju kuna,al bi ti ju možžda i za manje dao,a bijela 2000kn,čak smo bijelu bili i upalili,slini na diznama,evo,nadam se da će ti bit možda od pomoći
Padaš ako ne odustaneš, vjeruj
ako bih uzeo jednu od ove dvije...ima li sanse da kod tebe tamo nabacimo na njih dijelove koje treba samo da se dopeljaju do bosne?ja imam sve sto se tice mehanikeuzeo bih tu bijelu
Auuuuu, jebeno!!! Zahvali nekome što te tako čuva...Alfa 75 je dobra dok se ne dogodi sranje, a kad krene, malo ih je što je mogu na cesti zadržat bez loma.Drži se !Sreća da su frendovi OK Imam par šasija,al si daleko, jedna je prije par dana otišla na vječna lovišta (nisam imao papire, a puno ulaganja da provozi, V6 bio u njoj).samo bogu se zahvalit treba...jos gore da je njima bilo sto bolje meni nego njima...a hvala ti ipak
ma crna ne pali,a za dijelove nabacat,nema problema,dovuče se do mene,pa ju uredimo da do bosne dođe,samo me zanima,kako bez tablica? ja ću sutra ujutro ić do lika,pregledat ju dobro,malo vidjet za cijenu,poslikat,ma dao bi on za 2 milje obe,a ako ide jednu po jednu onda malo više pita,2 za bijelu i 1 za crnu...
mozemo nekako se ja i ti dogovorit...docu u rijeku iduci tjedan da to pogledam...ko ti je to rekao da ce bez tablica?to ti je neko slagao!!!
jel bi mogle slike razbijene.