Da nebi mislili da ja samo felge šarafim, skupljam ja polako dijelove za bimmera, prikupilo se diskova, ležajeva, nekih custom made pločica, a i radi se polako...
..evo malo slikica...
robica...

malo neke spec ploćice za zadnje bremze... :lol

..krenulo se rastavljat vilice, vadit selene, ležajeve..., a bez alata nema zanata....

..a onda švajs aparat, fleksa, čekič i udri, :eek a po čemu???!!!
...po vilici, se razme..., smo ju malo ojačali na kritićnim mjestima koje nisam ja zmislil....
..prvo je bila cefka zavarena po uzoru na M3 sa početka natjecateljske karijere u DTM-u (kasnije su delali komplet vilicu iz cijevi), to se vidi na starim slikama, a danas smo ojačali prihvat balansice i prihvat amortizera...

...i to je ovak zišlo na kraju...

Za ojačanja je korišten "lim" od 2.5mm, mislim da je to dosta, s tim da postoji opcija da se doda još jedno ojačanje koje bi se vezalo na amortizer kod ulaza šarafa u selen, pa bi to + ovo kaj je već gore činilo jednu konzolu, no mislim da je ovo sasvim dovoljno..., a zašto ojačanja, e pa dolaze gewinde u coilower sistemu, dakle neće više biti opruga u sredini vilice di je ovaj tanjur, već će biti zajedno sa amortizerom, a ovaj "cecek" železa sa navojom mi je nekak slabašan da drži baš to sve skupa...