Autor Tema: Krama.....  (Posjeta: 22928 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rogi75ri

• 3.0
Odg: Krama.....
« Odgovori #75 : Uto 23:48:43 06.10.2009. »
CH style

Offline marac_kc

• 3.0
  • Hell was full so i came back
« Odgovori #76 : Sri 16:18:42 07.10.2009. »
Danas se rasipo diff, hvala bogu u dvorištu...., tak da od drifta nema više ništa za mene do iduće sezone..., ide bimmer na klocne.

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #77 : Sri 19:43:39 07.10.2009. »
kako se rasipao..?
sta si mu radio.....? :DD:

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #78 : Sri 20:10:37 07.10.2009. »
Danas se rasipo diff, hvala bogu u dvorištu...., tak da od drifta nema više ništa za mene do iduće sezone..., ide bimmer na klocne.

Jebote, te švabe stvarno ne znaju radit diff, jedan drift i gotovo  :neznam:
___/=====\°/=====\___

Offline marac_kc

• 3.0
« Odgovori #79 : Sri 22:52:25 07.10.2009. »
Ha ha ha ..., skinut i otvoren diff...., bogme ima se kaj za videti...

..popadali su šarafeki, a ja se čudio kad sam mjenjao gume kako se lako okreče lijevi kotač a desni je na podu...., pa ja vozio Mičevac gotovo bez špere :doh:lol

..popadali svi šarafi od poklopca koji ujedno drži tanjurastu oprugu koja pritišće lamelice, poklopac se odvojio za nekih 3mm na jednom mjestu te je sve skupa unutra felšalo...

..uz to lijevi kotač nije imao gotovo nikakav lock, što sam i primjetio u vožnji, a vidi se i na oprugi, koja ima falc di je vozila kolko se potrošila, i lamelicama, koje su poplavele od temperature zbog proklizavanja :doh

... no poklopac je ostao netaknut, kao i zupčanici i kučište, naime to se unutra sve brusilo i falela je sekunda da se jedan od šarafa zacvika pod tanjurastim zupčanikom i slomi kučište difa..., fakat imam sreču, a da ne govorim kako smo ja i Vladx jurili kući s Mičevca...

Evo ono kaj je prije bilo puknuto, pa zavareno i drži!!

..sve to skupa i nebi bilo čudno da ja te šarafe nisam namazao sa ljepilom za šarafe i to ovim...

..s time nisam imao neugodnih iskustava, no izgleda da sam trebao koristit crveno lijepilo i nove šarafe....

Offline marac_kc

• 3.0
« Odgovori #80 : Pon 22:49:59 12.10.2009. »
Danas sam konačno ispolirao rubove za svoje druge RM-ice...., pa sam ih stavio na frendove RS-ice, čisto radi malog fotosešna... i da mu malo tlak podignem, jer nikako da kupi rubove...

...7,5x15

...negativ...

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #81 : Pon 23:27:29 12.10.2009. »
te fore ti tu ne prolaze sa ze đermans felgama.  :DD:  mozda da se ti i kilson malo nadjete na pivi.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #82 : Pon 23:28:42 12.10.2009. »
radije slozi tu speru da ne puca ko bavarska kobasica :ruganje:

Offline marac_kc

• 3.0
« Odgovori #83 : Uto 00:15:49 13.10.2009. »
Pimil sam se posla na Tetanusu, moram ga polimarit i regat do kraja mjeseca, da se imam s ćim vozit po zimi kad će bimmer na generalku..., pa bu špera pričekala...., stižu druge lamele uskoro...

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #84 : Uto 12:20:22 13.10.2009. »
šta ti je taj tetanus........?

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #85 : Uto 12:30:28 13.10.2009. »
Danas sam konačno ispolirao rubove za svoje druge RM-ice...., pa sam ih stavio na frendove RS-ice, čisto radi malog fotosešna... i da mu malo tlak podignem, jer nikako da kupi rubove...

Tezak sex! Ebes felnu bez falca!  :slin:

Rubovi dolaze bez laka kada ih kupis na ebaycu? I kazi mi jos nesto; srce si polirao ili...?  :hm:
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline marac_kc

• 3.0
« Odgovori #86 : Uto 13:40:45 13.10.2009. »
šta ti je taj tetanus........?

Tetanus je otrovanje/bolest koju dobiješ recimo ako staneš na hrđav čavao..... :DD: :DD: :DD:

...a u mojem slučaju je rijeć o Daihatsu Charade 1,0TD...., malo je trulkast pa sam ga nazval "tetanus"

Offline marac_kc

• 3.0
« Odgovori #87 : Uto 21:15:29 24.11.2009. »
Radilo se zadnjih par dana na kocki, pa da napišem neki report...
He he, opet bokerica ide bokom, sastavljen je LSD, sa dijelovima iz donora koji me opet iznenadio, ovaj puta nije bio puknut poklopac lamela, već popucani šarafi  :82:

Ovako otvoreno kučište lamela je vozilo poprilično dugo, jer su lamele gotovo uništene...

..šarafeki su već izvađeni i nebi vjerovali jedan je bio puknut u pola navoja..., ne kužim.... :82:, no bitno da je ovo cijelo!

Sastavljena je špera, radi puno bolje nego na Mičevcu, tamo uopče skoro i nije radila, montirana je tvrđa zadnja balansica (kemija) i stvarno se auto puno bolje ponaša, pogotovo kod prebacivanja (jedan parkplac je danas platio, kao i gume  :D:)...

Krenuo sam sa pripremom novog mosta i vilica, vilice sam pojačao, da im smanjim moguće uvijanje, neznam jel to čemu koristi, a nemre to malo železa škodeti...., a videl sam nekog amera da je tak napravil, pa kak vele  "teško žabu u vodu naterati", još bum i pojačal dio na koji dođe amortizer ali o tome kad stignu amortizeri..

...trenutno sam u nabavi excentričnih šarafa, pa da mogu presložiti prihvate vilica na mostu, tako da se može štelati zadnji trap, uskoro stižu novi diskovi, ležajevi, seleni.....

...ko će to sve da plati... :joj:

Da i jedan offset za kraj....

...17" na kocku....., hmmmm, preeeveliko

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #88 : Uto 22:20:47 24.11.2009. »
205/40/17 i deri.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline marac_kc

• 3.0
« Odgovori #89 : Uto 22:29:45 24.11.2009. »
Uuuuu 205/40 na 9x17....., neznam baš...

Te sam dvije felge danas dobio vrlo jeftino, felge su ko nove, stoje kod jednog meštra već više od 10godina, uzeo sam ih da si napravim tabure u sobi, jer su fakat ko nove, nemaju opće tragova da je guma bila gore montirana....