0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nek ih vrati onome ko ih je reparirao, nakon reparacije krburatori moraju radit normalno, rastavit karburatore potopit u nitro pa ih očistit i onda ga sklopit znam i ja, nije to reparacija. Za reparirat karburatore treba imat djelove(brtve, membrane, dizne, ostale sitnice koje se mogu potrošit) i kad su očišćeni i sklopljeni treba im poštelat plovke (tu mu i je uzrok problema), uparit karburatore( da na sve dizne daju isto goriva, uskladti leptire). To su onda reparirani karburatori, ostalo je krparenje i pančofarenje.
ok, sve si objasnio!Ali mislim da trebam atest za plin. Inače mi nedaju da točim, ako se ne varam!? I puknem onaj rezervar plina umjesto gume i gas
neznam kak je kod vas u puli ali uZG nitko živ ne traži atest da bi smio točiti.
Kad vide gusnato g..... sve šta misle je; šit evo opet ono, valjda neće eksplodirat, joooj samo da živ dođem doma . Nikakvi atesti ni im ni ne padnu na pamet
A večini ljudi znaju pitati za taj a-test, a ne želim imati ikakve probleme s prijateljima pajkanima više! NIKAD!pa rađe da mu vidim izraz lica kad je sve pri ruci i ispravno
nije to A-test već atest.Eto u ZG nitko nikog ne pita.Punto je uredno atestiran.
ne smeta isparivacu kako stoji,bar meni,a znam da treba uzduzno da stojii kod caleta na fiat cromi isto tako stoji i prosao atest bez recipre par godina sam isao u HR bez atesta,i na granici mi trazio da otvorim gepek,ali boca se nije videla a i nema rezervnog tocka,boca je bila pokrivena zvucnicima[IMG]http://img251.imageshack.us/img251