Autor Tema: Alfe i dijelovi iz oglasa  (Posjeta: 245512 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Abarth

• 2.0
  • **
Odg: Alfe i dijelovi iz oglasa
« Odgovori #1890 : Ned 08:11:43 18.09.2011. »

Offline Mafia

• 2.0
  • **
  • Miki Benetti
« Odgovori #1891 : Sri 14:33:41 28.09.2011. »
jel tko zvao martinu za alfu???  :82:

ja sam zvao 2 puta nije se nitko javljao i poslao sam poruku ali nije došao odgovor!

Ja sam je dobio,tj njezinog starog,veli da se auto nalazi u Španskom i da se može pogledati svaki dan iza 7,danas je idem gledat pa napišem dojmove
Rad stvara čovjeka a nerad gospodina

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #1892 : Sri 15:16:05 28.09.2011. »
Stavi koju sliku.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Mafia

• 2.0
  • **
  • Miki Benetti
« Odgovori #1893 : Sri 20:30:40 28.09.2011. »
jel tko zvao martinu za alfu???  :82:

ja sam zvao 2 puta nije se nitko javljao i poslao sam poruku ali nije došao odgovor!

Evo,bio sam je pogledat i moji dojmovi su slijedeći:
Limarija-auto je crne boje,ima dosta udubljenja od parkiranja i sličnih gluposti,pogotovo na stražnjem kraju,hauba je nova-lik kaže da se vozio iza nekog šlepera i da mu je gajba pive izletila na šajbu,pa ju je morao promijenit

Motor-upalio je iz prve,na satu ima 102 tisuće,a stvarnih oko 300 000 možda i više(tak je barem frajer rekao),uz auto daje još jedan blok motora,malo smo se provozali po kvartu i lijepo se čuje,frajer je rekao da je mijenjao selene,kugle...kočnice su u redu...

Gume-ima nešto malo gripa,ali veli da treba promijeniti gume i da felge treba popjeskariti
Cijena-900 eura,ne ide dolje rekao je i da je to dovoljno sniženo
Ukupni dojam-auto mi se čini u redu za te pare,možda se još uspije nažicat 100e manje,ali to je to.Frajer inače vozi 156 2004 god 2.4 jtd i kupio je od nekog sa alfista ko je onda kasnije uzeo 164 v6 ako sam ga dobro shvatio i da još je nadodao da mu svaki drugi dan dolaze neki likovi sa razmrdanim 75 icama koje su u gorem stanju nego ta,pa sad neka netko od sekta još napiše jel se isplati ili ne. I da auto se nalazi u španskom negdje kod osnovne škole

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #1894 : Sri 20:33:52 28.09.2011. »
Evo,bio sam je pogledat i moji dojmovi su slijedeći:
Limarija-auto je crne boje,ima dosta udubljenja od parkiranja i sličnih gluposti,pogotovo na stražnjem kraju,hauba je nova-lik kaže da se vozio iza nekog šlepera i da mu je gajba pive izletila na šajbu,pa ju je morao promijenit

Motor-upalio je iz prve,na satu ima 102 tisuće,a stvarnih oko 300 000 možda i više(tak je barem frajer rekao),uz auto daje još jedan blok motora,malo smo se provozali po kvartu i lijepo se čuje,frajer je rekao da je mijenjao selene,kugle...kočnice su u redu...

Gume-ima nešto malo gripa,ali veli da treba promijeniti gume i da felge treba popjeskariti
Cijena-900 eura,ne ide dolje rekao je i da je to dovoljno sniženo
Ukupni dojam-auto mi se čini u redu za te pare,možda se još uspije nažicat 100e manje,ali to je to.Frajer inače vozi 156 2004 god 2.4 jtd i kupio je od nekog sa alfista ko je onda kasnije uzeo 164 v6 ako sam ga dobro shvatio i da još je nadodao da mu svaki drugi dan dolaze neki likovi sa razmrdanim 75 icama koje su u gorem stanju nego ta,pa sad neka netko od sekta još napiše jel se isplati ili ne. I da auto se nalazi u španskom negdje kod osnovne škole

ako ju baš hoćeš uzeti trebalo bi ju odvest negdi na dizalicu i da  ju mehaničar pregleda! i izmijeriti kompresiju!  :bok:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #1895 : Sri 20:54:45 28.09.2011. »
mahneš mu sa 5000 u kešu  :D: i popustit će,po meni za jednog TSa nije previše

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #1896 : Sri 21:05:18 28.09.2011. »
ako ju baš hoćeš uzeti trebalo bi ju odvest negdi na dizalicu i da  ju mehaničar pregleda! i izmijeriti kompresiju!  :bok:

kakvu kompresiju mjerit, ako kupuje auto i oce pravi auto onda se to otvara i slaze kako Bog zapovjeda pa dalje...ako si mislio dati 10000kn za auto, spusti ovog na 6000 i za 4000 odradi refresh motora
« Zadnja izmjena: Sri 21:05:47 28.09.2011. Grdi »

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #1897 : Sri 21:08:59 28.09.2011. »
kakvu kompresiju mjerit, ako kupuje auto i oce pravi auto onda se to otvara i slaze kako Bog zapovjeda pa dalje...ako si mislio dati 10000kn za auto, spusti ovog na 6000 i za 4000 odradi refresh motora

a i ta ima mista ali ako je kompresija loša može spustit cijenu za 1000 kn!

po meni je najbitnije da auto nije trul odispod a ovo ostalo se sve riješi!
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #1898 : Sri 21:15:27 28.09.2011. »
ovisi sta planiras s autom..iako,ja bi razmislio o marinovoj td 75,cuj..regana ti je,dizel,vozi se do kad je vec regana i planove slozis u glavi kako ti se vec cini sta bi radio s njom  ;) limarijski je jako dobra...potrosnja nikakva,znam,imoo ja  :D: :D: :super:
CH style

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #1899 : Sri 21:41:51 28.09.2011. »
da mi je znat koji to svaki drugi dan dolaze, ima nas ogromna kolicna  :DD:
a jedino moja zadovoljava kategorizaciju razmrdana a ja nisam bio. mozda odem danas poslje posla  :D: :D: :D:
stojadin, milicija edišn

Offline Mafia

• 2.0
  • **
  • Miki Benetti
« Odgovori #1900 : Sri 22:40:29 28.09.2011. »
da mi je znat koji to svaki drugi dan dolaze, ima nas ogromna kolicna  :DD:
a jedino moja zadovoljava kategorizaciju razmrdana a ja nisam bio. mozda odem danas poslje posla  :D: :D: :D:

Što se tiče samog auta,ići ću ga još pogledat u petak ili pon sa mehaničarom,pa da čujem i njegovo mišljenje jel se isplati ili ne,pa ćemo vidjet,e i da zaboravio sam napisat da od opreme ima šiber koji nema stakla i podizaće stakala koji rade,ima čak i središnji naslon za ruku,ali je malo potrgan i u derutnom je stanju inače auto je uvežen iz Švicarske

I da frajer je rekao da je nedavno neki lik bio sa c5,a za ove ostale 75 ice nije htio komentirat,ali je rekao da su bila neka dvojica sa 75 icom 2.0,ali ta njihova ima getribu od 1.6 i da kad su se provozali u njoj,da su rekli da ta crna bolje ide

Što se tiče one td 75,uzeo sam i nju u razmatranje,ali ću vidjet kaj meho veli
« Zadnja izmjena: Sri 22:47:52 28.09.2011. Mafia »

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1901 : Sri 23:06:50 28.09.2011. »
 :DD: matija škica 75ice  :DD: :DD:

gledaj di je trula ... to ti je najbitinje ( gepek, rubnjaci,oko zadnjih štopova,mjesta di se dizalica stavlja )... to kaj je on promjenio kugle to ti je stavka od 350 kna za sve al sve kugle i krajnike ... treba provjeriti jel mjenjać krči ( bolesni su na drugu brzinu ... da se srediti ) ... motor je takav kakav je voziš ga dok ide kad počne jebat ideš u obnovu ...

realno što možeš očekivat :
ako nisi mehanički potkovan i nemaš di delat po autu onda ti je najbolje imat nekog tko zna ili meho koji te neče oderat al da napravi posao,75ica tj. svaki transaxl zahtjeva vremena i love ( to moraš odmah prihvatiti ) da to dođe u neku normalu da si ti siguran da je auto ok i da se neće dogoditi dječje bolesti ... e sad djelovi ... nekad ima nekad nema ovisi kaj ti krepa ... postoji mogučnost da budeš morao izvana naručivati djelove ... realno auto za 6 soma ti je ajmo reč neka sredina ali ono dno te ljestvice ako ju djelimo na:

krampovi - 2-5 soma kna + tvoje ulaganje
sredina - 6-11 soma kna + tvoje ulaganje
vrlo dobro stanje - 12-20 soma kna + tvoje ulaganje
top stanje (sjedi pali vozi) - 20+ + tvoje ulaganje (kozmetika ili kaj već treba)
trkači auto - ovdje cifra počinje sa 4-5 soma eura bez jebemti + tvoje ulaganje

e sad nebih htio da se ovo vidi kao ja pametan nego čisto neka realnost,jer svi su nakon kupnje nešto ulagali tak da je tablica podložna izmjenama
« Zadnja izmjena: Sri 23:08:21 28.09.2011. z3kan »

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #1902 : Čet 10:25:33 29.09.2011. »
Zeko dobro zbori, čovjek koji je kramp pretvorio u auto za pederisanje

Ja sam svoju platio 6 + soma prijevoz.
satvljeni novi diskovi, klješta, počice, lajtunzi, kablovi, termostat, svječice, struja riješena ( jer je šlampavo rađena konverzija na TS), pumpa goriva, far, žmigavci, oba nosača motora.
I još ima posla oko auta a je auto svaki dan u pogonu ja zadovoljan.

Onih u stanjnu pali vozi ko od fabija nema ili su to trasnformirani krampovi koje vlasnik ne da.
stojadin, milicija edišn

Offline Mafia

• 2.0
  • **
  • Miki Benetti
« Odgovori #1903 : Čet 16:39:08 29.09.2011. »
:DD: matija škica 75ice  :DD: :DD:

gledaj di je trula ... to ti je najbitinje ( gepek, rubnjaci,oko zadnjih štopova,mjesta di se dizalica stavlja )... to kaj je on promjenio kugle to ti je stavka od 350 kna za sve al sve kugle i krajnike ... treba provjeriti jel mjenjać krči ( bolesni su na drugu brzinu ... da se srediti ) ... motor je takav kakav je voziš ga dok ide kad počne jebat ideš u obnovu ...

realno što možeš očekivat :
ako nisi mehanički potkovan i nemaš di delat po autu onda ti je najbolje imat nekog tko zna ili meho koji te neče oderat al da napravi posao,75ica tj. svaki transaxl zahtjeva vremena i love ( to moraš odmah prihvatiti ) da to dođe u neku normalu da si ti siguran da je auto ok i da se neće dogoditi dječje bolesti ... e sad djelovi ... nekad ima nekad nema ovisi kaj ti krepa ... postoji mogučnost da budeš morao izvana naručivati djelove ... realno auto za 6 soma ti je ajmo reč neka sredina ali ono dno te ljestvice ako ju djelimo na:

krampovi - 2-5 soma kna + tvoje ulaganje
sredina - 6-11 soma kna + tvoje ulaganje
vrlo dobro stanje - 12-20 soma kna + tvoje ulaganje
top stanje (sjedi pali vozi) - 20+ + tvoje ulaganje (kozmetika ili kaj već treba)
trkači auto - ovdje cifra počinje sa 4-5 soma eura bez jebemti + tvoje ulaganje

e sad nebih htio da se ovo vidi kao ja pametan nego čisto neka realnost,jer svi su nakon kupnnje nešto ulagali tak da je tablica podložna izmjenama

Ovako,ja sam pogledao  rubnjake i nisu truli,pogledao sam i oko gepeka,tamo je malo izgrebana oko branika i to,a iznutra je u redu ono malo koliko sam uspio vidjet,zato jer je frajer imao pobacane neke stvari u gepeku,pa ih nismo mogli sve maknut.Auto ima malo ruzine oko zadnjih vrata s desne strane,ali to nije veliko.Što se tiče sinhrona,frajer je rekao da zapinje u drugoj,te da bi sinhrone trebalo porediti,jer to im je boljka.Danas ću još ići vjerojatno poslikat auto,pa ću staviti slike i da prije kupnje ću ga obavezno još ići jedanput pogledat sa mehaničarom,pa da ćujem njegovo mišljenje.Na kraju bih još dodao da sam ja svjestan da ću morat ulagat u njega,jer to je ipak auto star 20 godina u bok te pitaj kakvom stanju.