0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
http://www.njuskalo.hr/auti/zastava-101-1.1-oglas-3437178to je to
jel tko zvao martinu za alfu??? ja sam zvao 2 puta nije se nitko javljao i poslao sam poruku ali nije došao odgovor!
Evo,bio sam je pogledat i moji dojmovi su slijedeći:Limarija-auto je crne boje,ima dosta udubljenja od parkiranja i sličnih gluposti,pogotovo na stražnjem kraju,hauba je nova-lik kaže da se vozio iza nekog šlepera i da mu je gajba pive izletila na šajbu,pa ju je morao promijenitMotor-upalio je iz prve,na satu ima 102 tisuće,a stvarnih oko 300 000 možda i više(tak je barem frajer rekao),uz auto daje još jedan blok motora,malo smo se provozali po kvartu i lijepo se čuje,frajer je rekao da je mijenjao selene,kugle...kočnice su u redu...Gume-ima nešto malo gripa,ali veli da treba promijeniti gume i da felge treba popjeskaritiCijena-900 eura,ne ide dolje rekao je i da je to dovoljno sniženoUkupni dojam-auto mi se čini u redu za te pare,možda se još uspije nažicat 100e manje,ali to je to.Frajer inače vozi 156 2004 god 2.4 jtd i kupio je od nekog sa alfista ko je onda kasnije uzeo 164 v6 ako sam ga dobro shvatio i da još je nadodao da mu svaki drugi dan dolaze neki likovi sa razmrdanim 75 icama koje su u gorem stanju nego ta,pa sad neka netko od sekta još napiše jel se isplati ili ne. I da auto se nalazi u španskom negdje kod osnovne škole
ako ju baš hoćeš uzeti trebalo bi ju odvest negdi na dizalicu i da ju mehaničar pregleda! i izmijeriti kompresiju!
kakvu kompresiju mjerit, ako kupuje auto i oce pravi auto onda se to otvara i slaze kako Bog zapovjeda pa dalje...ako si mislio dati 10000kn za auto, spusti ovog na 6000 i za 4000 odradi refresh motora
da mi je znat koji to svaki drugi dan dolaze, ima nas ogromna kolicna a jedino moja zadovoljava kategorizaciju razmrdana a ja nisam bio. mozda odem danas poslje posla
matija škica 75ice gledaj di je trula ... to ti je najbitinje ( gepek, rubnjaci,oko zadnjih štopova,mjesta di se dizalica stavlja )... to kaj je on promjenio kugle to ti je stavka od 350 kna za sve al sve kugle i krajnike ... treba provjeriti jel mjenjać krči ( bolesni su na drugu brzinu ... da se srediti ) ... motor je takav kakav je voziš ga dok ide kad počne jebat ideš u obnovu ... realno što možeš očekivat :ako nisi mehanički potkovan i nemaš di delat po autu onda ti je najbolje imat nekog tko zna ili meho koji te neče oderat al da napravi posao,75ica tj. svaki transaxl zahtjeva vremena i love ( to moraš odmah prihvatiti ) da to dođe u neku normalu da si ti siguran da je auto ok i da se neće dogoditi dječje bolesti ... e sad djelovi ... nekad ima nekad nema ovisi kaj ti krepa ... postoji mogučnost da budeš morao izvana naručivati djelove ... realno auto za 6 soma ti je ajmo reč neka sredina ali ono dno te ljestvice ako ju djelimo na:krampovi - 2-5 soma kna + tvoje ulaganjesredina - 6-11 soma kna + tvoje ulaganjevrlo dobro stanje - 12-20 soma kna + tvoje ulaganjetop stanje (sjedi pali vozi) - 20+ + tvoje ulaganje (kozmetika ili kaj već treba)trkači auto - ovdje cifra počinje sa 4-5 soma eura bez jebemti + tvoje ulaganjee sad nebih htio da se ovo vidi kao ja pametan nego čisto neka realnost,jer svi su nakon kupnnje nešto ulagali tak da je tablica podložna izmjenama