0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
iz zadra se vidi nebo nad splitom preko nekoliko lesinara kruze nad gradom,tako su zapocele vijesti na radiu .Sira nemoj zajebavati uzece je neki mulac zamotati oko paline ionda .Idemo napad da se spasi jos jedna napravi spisak sto ti triba da se prikupu dijelovi i da ti svak pomogne kako moze
i sta sad ako prodas auto? ko ce bit admin? u cemu ces se vozit? ma jebes to.
Nek Isus kupi taj auto. Bude on admin onda.
nema on za frizuru a ne za 3.0 i još ukucat hrpu love u to ...
vidis koje je blagostanje na forumu a i zagrebu :tres:isusek je na moru ne,ali je u vodicama stanje pripravnosti.Ajme ako nema pristup internetu
sve će to on nadoknadit ... sigurno ima nešto za reć
OK, treba mi da ovo čudo koliko dovedem u red par stvari:-Pločice za kočnice, glavni kočioni, zanima me kolike su okvirne cijene, i je li bolje stavit od 164-ke glavni cilindar.-Zupčasti, pa bi usput riješija zatezač remena, kako da začepim onu rupu za ulje, lemljenjem ili neki drugi sistem, koji lem ako je lemljenjem, pretpostavljam da nije dovoljno ovo lemilo za elektroniku. Ćime napunit onda onaj dio za ulje sa vazelinom ili može i ona mast za ležajeve?Desni prednji žmigavac, može bijeli može narančasti, više volim bijele, imam dva cijela lijeva i dva puknuta desna Ako se sjetim, šta još triba prominit napisat ću