0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
trenutni setup je dobar, vezano za ET i distance i sve...sad samo treba sire gumeciccio nije istina da je 16'' skuplja od 17'''....kratko i jasno 16'' je jeftinijaSa deckima iz AK Klek sam u kontaktu...kad vec spominjes Matador slick evo sta ima u ponudi zanimljvo210 / 580 R16 SLICK, RAIN radijus: 580mm gazna povrsina: 220mm sirina gume: 230mm felga: 8J smjese: D11,D13,D15 /W14210 / 605 R16 SLICK, RAIN radijus: 605mm gazna povrsina: 210mm sirina gume: 230mm felga: 7.5J smjese: D13, D15 / W14
nije potrebno ako imas 10mm (moze i max 12mm) distancu, sve preko toga zahtjeva izmjenu sarafa na glavcini ili imas debelu distancu gdje sarafis felgu u distancu...moja distanca je kupljena u orginalu 12mm pa prosli tjedan potokarena na 10mm
ovisi o felgi. Meni na Speedline sa 145qv ide max 5mm distanca. na 10mm mi se matica drži na 2 i pol navoja.
Super snimka. Slijedeći put me nema. Taman na taj datum ženin rođendan, a ne želi u Opatiju na kavu. Razmišljam o EVO track dayu u 5. mj. Bit će u tjednu i mislim da neće biti gužve. Ideš?
vidjet cemo...ima dosta toga na posjetiti
Zeko jel baca tebi kad kliknes youtube link da ne mozes gledati ovaj video jer njemacka GEMA nije odobrila izvodjenje pjesme koja je koristena u ovom clipu?