grdi vozio si opako,babaroga slusa.......
od 12 do 2 i nesto sam pratio voznje......
dva dvoboja si dobra imao s cliom sport....i speedsterom....ili babaroga ide tako dobro.....il je speedster sporiji(il losiji vozac)....
po mojoj od oka procjeni si bio jedan od brzih ako ne i najbrzi na stazi jucer......

hehe....momak s fabio me iznenadio.....prolaz kroz ciljnu odmah sam skuzio da nije fabiin motor........ 
trebal si se javit, a ne da se vidimo kad smo mi vec odlazili...
da, dobro smo se vozili jucer

speedster je sporiji auto, s njim sam se vec i ranije zilao i uvijek sam brzi...clio isto sporiji auto ali kad je Rajmond vozio onda me dobijao na kocenju, kroz rupu ga pratim, idemo van iz rupe prestizem ga i na kocenju pred zagrebackim evo ga ispred mene pa onda opet na ciljnoj stizanje, onda pred zagrebacki opet isto i tako smo jurcali u krug nekih 3-4 kruga...sad sam i tvrdo uvjeren da auto moze ispod 1:50...da bremze rade vrhunski kao na tim autima bilo bi karanje keve jos jace

2 Frane
Gume su definitivno best buy, ne dvoumi sekunde neko to uzimaj

znaju pokazati znakove umora nakon 10-15 krugova u komadu, odes malo van...zapalis cigaru, ispricas par lovackih sjednes u auto i opet deri
naravno da ima boljih ali recimo prve sljedece su bar duplo skuplje recimo, Toyo888, a moj dojam je da nije nista bolja guma od ovog Federala...