0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prijatelju nije nigdje specijalno zapelo, sranje je dok sam nabavio kiler i ventilator od TSa, kojeg sam btw dobio na posudbu, moram to nabaviti tako i tako, gledam da uzem bilo koji novi kiler koji je tih dimenzija i ima otvore kao i TS kiler, navodno lada niva ima nesto tome slicno, jel se netko igrao sa time?!Najveci problem je vrijeme, ja imam posao takav kakav imam i vise manje sam non stop u nekom speedu + sluzbeni putevi. Mika isto ima svoj posao i auto radimo samo kad mu je garaza prazna i nema stranaka. Dogovor je da u srijedu stavimo kiler, spojimo crijeva i stavimo prednji branik (farove i masku smo stavili). Ja u ZG nemam uvjeta za sarafanje i ovisim o drugima...
580×412×24 mm 164 V6 24v --> gledam ima manji volumen nego 2.0TS, netko prica da ce se 24v pregrijavati sa 2.0TS kilerom u sta ja ne vjerujem?!
538×410×40 mm 75 2.0TD i 2.4TD --> ovakav skoro pa novi sam imao sta je marac kupio
djabe i povrsina ako ne dolazi zrak na tu povrsinu. uglavnom najbolji kileri su oni sta imaju ravna rebra jer im je specificna povrsina najveca. TS je sasvim dovoljan za 24v
Ajde Grdi stavi slike Babaroge sa novim kocnicama i felgama!!!