0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma pitam zbog ovoga, mislio sam istraziti ovaj trag:http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=59525.180decko ima 280 konja i stajaznam koliko momenta na serijsko 1.9tdi kvacilo samo obradeno u nekoj firmi, ima par stranica unazad u temi gdje tocno kad sam ga pitao
Što se tiče RI, kod kauflanda čovjek stavlja nove obloge za 250 kn. Standard, nikakve trkaće.
i da, ja to radim, na potrosenu/polovnu lamelu ovu sa slike ide sintek koji se stavljda da hard core lamele...dakle obnovis tarni sloj...e sad koji je dio tebe zbunil ne znam?
Citat: Interceptor - Čet 19:42:18 03.04.2014.Što se tiče RI, kod kauflanda čovjek stavlja nove obloge za 250 kn. Standard, nikakve trkaće.onaj sto radi letve volana Citat: Grdi - Uto 20:11:55 25.03.2014.i da, ja to radim, na potrosenu/polovnu lamelu ovu sa slike ide sintek koji se stavljda da hard core lamele...dakle obnovis tarni sloj...e sad koji je dio tebe zbunil ne znam?
Citat: Grdi - Uto 20:11:55 25.03.2014.i da, ja to radim, na potrosenu/polovnu lamelu ovu sa slike ide sintek koji se stavljda da hard core lamele...dakle obnovis tarni sloj...e sad koji je dio tebe zbunil ne znam?ma nije me nista zbunilo, nego sam mislim mislio reci da je jeftinije dati napraviti na potroseno t.s. kvacilo tu kemiju nego ici na v6 kvacilo koje u startu vise kosta i vjerovatno je cijena tog iz engleske isto uvecena za 50% orginal kvacila. usporedivao sam malo cijene orginal kvacila i njihovg i uvijek mi ispada cijena orginala + 50%