0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma kakav plin...alfa ti doslovno mora popit svu paru koju imaš.....nema zaobilaženja te situacije...
bice , samo ne tim redosljedom. prvo ide V6, a onda, uff moram i plin ugradit.
Nemojte mu Gnojfa dirat, da njih nema ne bi imo od čega živit, ovako sviu Koprivnici s Gnojfima k njemu idu jer samo njemu čadžara nije dimila crno, pa bi i ti domaći šteli da i njima tak poštela Gnojfe... A sad bu i sebi tak nariktal. Vidite da drži "ZELENU AKCIJU" Svaki dan bar 300,00 kn za poštelavanje Gnojfova susedima. A Gnojfih ... svaka kuća bar jednoga ima, ako ne i dva... Još bude počel i repicu za Bio-nebio dizel uzgajati...Marac, imam ti ja na hrpi pet dizela 75-ica, pa se javi kad te primi nostalgija...dogovorimo se brzo za neku kombinaciju. Posložiš mi dve da su super, dve ti dam, a jednu bumo rastrančirali za nikad se ne zna...[/quotejel imas neki dizel motor za mene?neki da je dobar naprimjer,da pali zimi dobro i tako te sitnice..javi cijenu
oces motor dizel 2.4 ? poklanjam ti ga ako dodjes po njega radi ovakohttp://www.youtube.com/watch?v=32h7PLcYVIc
neznam na kakav papir mislis? dal ti mogu izdat racun, nemogu
e da , ima jedan detalj, moras si ga izvadit iz auta bez brige imam vitlo ali mi se neda krampat pod autom
Puknit ce ti vitlo kad ga budes vadija i napravit kanal
hehe samo mi daj sat vremena i vitlo za ostalo se ne brini...Ponjecu cevapa iz Bosne pa mozes rostiljat dok ja rjesim taj mali problemcic...