0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ajmo znalci...Dakle...prođem kraj policijskog kombija koji se tek parkirao, na suvozačka vrata izlazi policajka...ograničenje 70, ja vozim cca 77.Izlaz iz grada...lagano ubrzam i nakon cca 300 m skrenem u dućan, tu se zadržim cca 10 min.Krećem doma, a na izlazu sa parkinga me zaskoči policajka iz tog kombija i kaže dođite, pokaže laser sa brzinom 114km/h i kaže da je to izmjerio kolega sa vozačkog sjedala kroz otvoren prozor, a mjereno je moja brzina u odlasku.Kazna 2000 kn i 2 boda.Savijet??žali se i možda platiš samo sudske troškove... E,da... policajac mi reče da je ovo neki novi Laser na kojem nema "štimanja" , samo je pisalo 273.7m i 114 km/h.Nigdje ne piše da sam to ja, a pogotovo jer me nije zaustavio kad je izmjerio nego tek nako što sam se uključi u promet nakon kupovine.P.S.Ja sam ga na ovo za štimanje upitao (ili je to policijska praksa) zašto mi to govori kad se valjda podrazumijeva da se ne ŠTIMA ??Na što mi je rekao da se ne pravim pametan
Jure to osporavas bez jebemti, btw jel imas racun iz trgovine?
Ja ću vjerojatno oko srijede regati svoju, ali je prije sabljarenja moram razvoziti malo.Grdi, koliko dugo je najbolje razrađivati motor nakon slaganja na novo?
sta ce ici unutra 2.0 ili 2.4.