Kaj se događa
crkla im elektronika???
E jebote

. Danas potegnem dopodne sa gospođom ženom svojom

i gdjicom

75 nešto do "Janše u Ljubljanu"

i kao odmah poslije podne vraćamo se obavljena posla (

) natrag kući.
(Što je najbolje od svega, ovo gore citirano sam jučer pisao, by the way) i taman se vratimo do pred ZG, pa obilaznicom prema doma, kad baš 1 ili 2 km prije odvojka za Lučko (

valjda zato što mi ne pade na pamet skrenuti s putanje i malko zastati kod onog King Crossa na ulazu Zagreb zapad

) odjednom baš prije motela Plitvice na obilaznici, najprije čujem "Ajde dragi stani tu... skoknut ću samo po sendvič

(jer će "umrijet" ako ne stanem) a do kuće još ravnih 7,5 minuta vožnje odatle imamo i tako odmah "sretno"

se zaustavih i ugasih auto.
Draga ženica po sendvič

, mljac, mljac, mi u auto i ....

NEĆE ALFICA S MJESTA. Ne pada joj na pamet da upali. Nipošto ! I probaj ovo i daj ono, i ima struje, i ima benzina, i vergla, i bobina dobija struju i radi i injewktori imaju struje i iskre ima do razvodnika i ... na svjećicama NE. Pa rastavi i gledaj, i sve kao skroz naskroz dobro i.....NEĆE!

probaj, ovo probaj ono i NEĆE.

Onda prvo "HALOOO FREND..." i dođe Mladen ( i taj je budala ko i ja i isto ima 14-15 auta doma i okolo, i riješi me zla i odveze ju kući.

Ne Alfu, ŽENU !

A onda lijepo opet "HALOOO FREND..." i pojavi se Mika na skuteru i sa mnom oko auta ovo i ono i ... ništa.

I onda opet jedan "HALOOO FREND..." i taman u toj zoni kretanja i drugi frend sa.... kamionom-šlepicom. Pa se gdjica Alfica kući vratila i čeka sutra...
...I onda taman dođem ovdje i vidim što sam jučer dečkima napisao, što bi ih na forumu mučiti moglo, FORA?

Je, jako. Posebno kad ti se odmah drugi dan dogodi da ti uslijed "nepoznate elektronsko-električne greške auto iznenada KREPA.
To jest, još i bolje od toga: Pristojno se potpuno normalno NA KLJUČ ugasi i... NE ŽELI VIŠE UPALITI - NE DANAS.
Srećom, skoro pa doma. Ali ipak - NE DOMA...
Tako da se

nisu mogli Slovenci po Sloveniji smijati, tamo su samo ogledavali zadnji kraj

koji ih prođe pa se onda sve više smanjuje i smanjuje i smanjuje i ... nestane tamo negdje ispred na cesti ..., onda lijepo prijeđe u HR, pa do ZG ..... i ...kad nitko ne kuži, na parkingu motela stane i NEĆE DALJE!

JA MISLIM DA JE SVEMU KRIVA ONA
VINJETAKOJU SAM DANAS NA ALFU PRILIJEPIO.
Sva je zelena,

kao plijesan,

, možda utječe na Alfagene. A k tome, još i traje 6 mjeseci. Nije vrag da mi auto tako dugo neće htjet upaliti

Imate li vi takvih iskustava sa VINJETAMA na Alfama ?
Neću više nikog zezat, časna riječ.