Autor Tema: Nešto kao Chat  (Posjeta: 1024177 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ljube-kugla

• 3.0
Odg: Nešto kao Chat
« Odgovori #915 : Ned 08:42:22 26.10.2008. »
a izvaditi sper i lamelu pre bacanja

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #916 : Ned 15:26:32 26.10.2008. »
A šta je s alfistima i cuoreom????
___/=====\°/=====\___

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #917 : Ned 17:22:15 26.10.2008. »
stekaju nonstop

stefanics

• Gost
« Odgovori #918 : Ned 18:51:56 26.10.2008. »
Kaj se događa  :82: crkla im elektronika???

Offline marac_kc

• 3.0
  • Hell was full so i came back
« Odgovori #919 : Pon 07:58:55 27.10.2008. »
Opet jebe BOSCH  :D: :D:

stefanics

• Gost
« Odgovori #920 : Pon 20:45:19 27.10.2008. »
Kaj se događa  :82: crkla im elektronika???

E jebote  :devil: . Danas potegnem dopodne sa gospođom ženom svojom  :andeo: i gdjicom  :alfa: 75 nešto do "Janše u Ljubljanu"  :drive: i kao odmah poslije podne vraćamo se obavljena posla (  :gun2:  :gun:  :uzi:  :tup2: ) natrag kući.
(Što je najbolje od svega, ovo gore citirano sam jučer pisao, by the way) i taman se vratimo do pred ZG, pa obilaznicom prema doma, kad baš 1 ili 2 km prije odvojka za Lučko (  :82: valjda zato što mi ne pade na pamet skrenuti s putanje i malko zastati kod onog King Crossa na ulazu Zagreb zapad  :82: ) odjednom baš prije motela Plitvice na obilaznici, najprije čujem "Ajde dragi stani tu... skoknut ću samo po sendvič  :wiii: (jer će "umrijet" ako ne stanem) a do kuće još ravnih 7,5 minuta vožnje odatle imamo i tako odmah "sretno"  :G: se zaustavih i ugasih auto.

Draga ženica po sendvič  :wiii: , mljac, mljac, mi u auto i ....   :finger: NEĆE ALFICA S MJESTA. Ne pada joj na pamet da upali. Nipošto ! I probaj ovo i daj ono, i ima struje, i ima benzina, i vergla, i bobina dobija struju i radi i injewktori imaju struje i iskre ima do razvodnika i ... na svjećicama NE. Pa rastavi i gledaj, i sve kao skroz naskroz dobro i.....NEĆE!  :locked:

probaj, ovo probaj ono i NEĆE.  :brulj:

Onda prvo "HALOOO FREND..." i dođe Mladen ( i taj je budala ko i ja i isto ima 14-15 auta doma i okolo, i riješi me zla i odveze ju kući.  :P:  Ne Alfu, ŽENU !  :zvizd:

A onda lijepo opet "HALOOO FREND..." i pojavi se Mika na skuteru i sa mnom oko auta ovo i ono i ... ništa.  :hm:

I onda opet jedan "HALOOO FREND..." i taman u toj zoni kretanja i drugi frend sa.... kamionom-šlepicom. Pa se gdjica Alfica kući vratila i čeka sutra... :zvizd:

...I onda taman dođem ovdje i vidim što sam jučer dečkima napisao, što bi ih na forumu mučiti moglo, FORA? :joj: Je, jako. Posebno kad ti se odmah drugi dan dogodi da ti uslijed "nepoznate elektronsko-električne greške auto iznenada KREPA.

To jest, još i bolje od toga: Pristojno se potpuno normalno NA KLJUČ ugasi i... NE ŽELI VIŠE UPALITI - NE DANAS.

Srećom, skoro pa doma. Ali ipak - NE DOMA... 

Tako da se  :alfa: nisu mogli Slovenci po Sloveniji smijati, tamo su samo ogledavali zadnji kraj  :alfa: koji ih prođe pa se onda sve više smanjuje i smanjuje i smanjuje i ... nestane tamo negdje ispred na cesti ..., onda lijepo prijeđe u HR, pa do ZG ..... i ...kad nitko ne kuži, na parkingu motela stane i NEĆE DALJE!

:idea:
JA MISLIM DA JE SVEMU KRIVA ONA VINJETAKOJU SAM DANAS NA ALFU PRILIJEPIO.

Sva je zelena,  :brulj: kao plijesan, :brulj: , možda utječe na Alfagene. A k tome, još i traje 6 mjeseci. Nije vrag da mi auto tako dugo neće htjet upaliti  :82:

Imate li vi takvih iskustava sa VINJETAMA na Alfama ?

Neću više nikog zezat, časna riječ. 
« Zadnja izmjena: Pon 21:04:27 27.10.2008. stefanics »

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #921 : Pon 20:53:26 27.10.2008. »
Meni je jutros upalila i gori mi lampica da ne puni akumulator, ugasim je da vidim je li slučajno, idem upalit i vergam i verglam i ne jebe me dva posto, upalim je na guranje, opet ne puni akumulator, ostavim je ispred kuće i odlučim popit kafu u Solinu umjesto u Splitu, draga ode busom na posao, ja se vratim kući zaverglam, upali iz prve i zadetonira plin, odleti usisna, dođem kući ručam vratim se, vratim usisnu i upali iz prve, puni akumulator, odvezem se do splita malo naštelujemo plin, vozi bez greške i puni akumulator, sad ko je tu lud, jedino šta sam napravio je da sam nadolio vode da ne bude na minimumu????
« Zadnja izmjena: Pon 21:13:34 27.10.2008. sira »
___/=====\°/=====\___

stefanics

• Gost
« Odgovori #922 : Pon 21:08:49 27.10.2008. »
A ako i ja nadolijem vode u svoju, možda upali. Jedino mislim da bi trebao u RAZVODNIKU nadolit vodu, jer  samo iz njega dalje struje nemam.   :muzika:
A ako se poslužim  :tup: onda mi ni žena više neće DETONIRAT... kad ne treba. :D:
« Zadnja izmjena: Pon 21:11:26 27.10.2008. stefanics »

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #923 : Pon 21:14:28 27.10.2008. »
uzbudljivo je to sa alfama, svaki dan nesto zanimljivo.

slavko, inace se uvijek fura jedan rotor viska u gepeku bas radi toga. ili kupi twinspark.

stefanics

• Gost
« Odgovori #924 : Pon 21:23:31 27.10.2008. »
Furam ja i cijelu Alfu u gepeku, ali ovi na Shengenu to ne kuže pa sam istresao sve iz gepeka da ih ne preplaši količina pa da me optuže da sam INTERNATIONAL DEALER.  :good:

Offline marac_kc

• 3.0
  • Hell was full so i came back
« Odgovori #925 : Uto 07:42:05 28.10.2008. »
Sira, ova lampica alternatora na Alfi 75 nema nikakve veze sa punjenjem, jebo ja njih i njihov ARC displej, tako kad me jebala brava, ja zapalim na guranac i ostane svijetlit akumulator, ja pomislim pa nije sad i alternator krepo, izvadim voltmetar izmjerim, a ono puni, hmmm :82:, zblesiralo se govno, krenem tako do grada, a ono blica i blica ubija me u pojam, i sad ja u vožnji ugasim auto, okrenem ključ,i zapali i ne svijetli više..., a kad mi govno nije punilo, onda nije svijetlila..., ne kužim, punil je 12,7v i nije svjetlila, a kad odpojim alternator svijetli... To je valjda lampica ako slučajno u vožnji padne alternator s auta da znaš stat i pokupit ga s ceste..., ništa ja njoj ne vjerujem, zato sam ugradio voltmetar, koji je neki dan krepo..... :joj:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #926 : Uto 08:12:13 28.10.2008. »
Joooooj koji mi život živimooooo

Da pijem, sad bi se napio ko majka! :drink:

Alfa se nam ko loto 6/45--od 45 paljenja 6 puta upale bez problema!   :alfa: :D:
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #927 : Uto 09:10:55 28.10.2008. »
marac to su ti talijanski inzenjeri zamislili kao lampicu upozorenja da je puko remen vodene pumpe. ali kreteni koji su slagali auto su negdje ovako zvucali "gle ove  inzenjere di cazzo , oni bi preko filanja akumulatora skuzili da je remen puko, crtaj bateriju"

istina, tek kad skroz maknes remen onda svetli, ove padove apona ne jebe uopce.

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #928 : Uto 13:40:04 28.10.2008. »
Virujte mi da svijetli i kad vam ode regler, osjetio na svojoj koži i ostao na cesti jer sam je ignorirao.

A šta se tiće uzbudljivog života evo je opet detonirao plin pri paljenju, sad stvarno ne znam koji joj je kurac.
« Zadnja izmjena: Uto 13:47:07 28.10.2008. sira »
___/=====\°/=====\___

Uzzy

• Gost
« Odgovori #929 : Uto 17:38:16 28.10.2008. »
Virujte mi da svijetli i kad vam ode regler, osjetio na svojoj koži i ostao na cesti jer sam je ignorirao.

A šta se tiće uzbudljivog života evo je opet detonirao plin pri paljenju, sad stvarno ne znam koji joj je kurac.

Di su oni dani kad si ima TS-a pa samo nadoli ulja tu i tamo i vozi   :DD: :DD: :DD: