0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
baš san tija napisati.....oni ko da rade na boxeru iz 33-ce
de kaj se svadjate, sutra bumo opet pili povu :drink:ili ...
vidim da neki jazavci prcaju bez kurcadakle Rudy pitao si gdje sam, pa da skratim...naime otisao sam u Ogulin sa 75icom, pun adrenalina naganjao se po gradu, raspalio ravnicom po gradu 150km/h, zena u golfu je u tom trenutku odlucila skrenuti u svoje dvoriste bez zmigavca, rezultat cimanje volana u lijevo da ju izbjegnem, mrtvo kocenje, 75ica ode u bok i strajfamo nosom stup od rasvjete, hvala Bogu nama dvojici u autu nista, zena u gofu uredno usla u svoje dvoriste...rezultat razbijena Alfa u koju je utroseno pun kurac vremena, para, zivaca i ljubavi (prednji branik i blatobrani, hauba i vezni lim)...prvi dojam je bio da cu sve prodati tako kako je i napustati pricu za narednih par godina (vjerojatno zauvijek). Nakon toga me Mika i Tomo odgovorili od toga i ponudili ruku pomoci bez ikakve kune nadoknade, dokaz da medju sektasima ima ljudina Kupio sam jednu kompletnu 2.0TD 75icu i poskidao potrebne dijelove, moju 75icu smo kod Tome u garazi u roku dva puna dana komplet sredili limariju, zavarili nanovo vezni lim, Mika je odradio jebeni posao Auto je sada kod Mike gdje ovaj tjedan farbamo prednji dio limarije. Do kraja iduceg tjedna auto bi trebao ponovo na cestu.Jos jednom javna zahvala Tomi, a narocito Miki koji je ispao ljudina i pol.Eto to ja smatram sektasima, a ne podjebavanja better luck next time i slicne pizdarije od ljudi koji su me vidjeli 2x u zivotu, radje dodji pozdravi ljude, ako vec nemozes pomagati, ili suti, vjeruj pametnije je