0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
recimo da sam danas , sto pomaknuo sto pogurao, premjestio 2 sestaka, jedan ipol sestak u dijelovima, jedan cijeli 1.6IE i jedan ipol TS u dijelovima. neznamo koliko je kila aluminija ali ima dosta. kicma me opet jebe. i to sam samcat, kad treba nosit nema nikog nekako je islo.
ajde mozda je 2.4 dizlo pa nije steta
recesija branika
Aj da Hajduka komentiraš, pa još još, ali Zadar - Dinamo, pa koji je to sport, električna košarka??? Prvi igraju košarku, a drugi su zaminjeni alternatorom
Nisam, poslat ću ti Zeta, on je u Torcidi, ja idem na Hajduka jedino ako radin prijenos
Nema ih brate ni za lijeka.Sve polomljeno.Ja čekam isporuku AR Riciambi Originali, nosače branika, posudu za vodu, kedere (gume oko šoferšajbe-prednje i zadnje, oko vrata), gumice ispod kvaka na vratima, gumice ispod cilindara, pumpu vode...bit će svega.Ako kome treba šta za 75-icu, a nađe da je dobavljivo na FIAT ePERU, neka javi. Trebaju mi tvorničke šifre.Tek za INFO o razlikama u cijeni, dva originalna nosača motora za AR 164 V6 24V u AC-u dođu 4800kn, a ovdje gdje ja uzimam oko 2600. (isto ORIGINALNI naravno).-Moj prijatelju za kedere ima u torinu samo prednji i pola zadnjega jer je negdi oko 8 komada a ima 4 a od prednjeg ima sve tj. onu lajsnu ispod i onu na klin!!!-A gumice oko kvaka nema za lik!!! Ja sam mora narućiti dvi live i dvi desne zadnje kvake da bi dobio 4 gumice pošto nema ni prednjih kvaka!!! -Eto to ti je stanje u torinu!!! Seleniu GOLD plaćam 2 litra = 100kn.