0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a cilj toga je
valjda 100€ od grdoga
bilo je upita da li su svi mostovi apsolutno identicni pa evo dokaza da bas i nisurazlika se na slici fino vidi, a i mjere sam stavio...bez obzira na to trebalo bi biti OK jer selen ima standardno svoju debljinu plus sam most (dakle onaj dio gdje ide vrh dediona) je uvijek istijel sad jasniji cilj, recimo mi smo jucer zazujali kad smo vidili razliku na dedionu koji je kakti navodno uvijek identican
ma pitam koji je cilj te razlike
Razlike NEMA svi mostovi su isti jedino sestaci,turbaci,i 2.4 diesel imaju one kocke gdje se most ucvrscuje na karoseriju zbog zadnje velike gume kardana
dedion je razlicit samo u ovom djelu gore gdje ide centralni selen
cilj je upravo taj! da postoji razlika i da nisu svi isti!
pitam koji je cilj alfa postigla sa tim užim dedionom?
nije poenta da je nesto postignuto... ili ne... (mozda im je bilo lakse i jefitinije da nabave te gume... ili su primetili da se vibracije/nesto nesto drugacije prenose ili sta vec sto su otkrili kasnije) svi motori SEM TS-a su preuzeti iz prethodnih modela... samo je TS ubacen u gamu kasnije i sa njim su revidirali/unapredili sve tehnicke aspekte koji su se pokazali neefikasno ili lose u exploataciji do tada....kada se to uzme u ozbir treba smatrati sve na ts modelima superiorno po dizajnu od svih ostalih modela...odavno je dokazano da ts moze da izdrzi isto/vishe konja i od turba i od v6... tako da ne treba sumnjati u te prepravke na njemu i uvek ici ka njima ako je to moguce... ako nista drugo bar delova uvek ima vishe nego sa ostale modele :)