Autor Tema: Slike iz davnina, by AlfaZD  (Posjeta: 24117 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Slike iz davnina, by AlfaZD
« Odgovori #15 : Pon 01:36:40 19.01.2009. »
auuu to bi arman mogao znat nesto o tome  :82:

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #16 : Pon 01:38:09 19.01.2009. »
...Jebote, pa to je Velika nagrada Kragujevca, godina 1974.  :DD:
Gdje to nade?

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #17 : Pon 01:55:17 19.01.2009. »
Svidja vam se?

Aj' jos jedna... -Za ovu me zanima ko je vozio, ako neko zna?

Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #18 : Pon 02:18:33 19.01.2009. »
Mladen Novak, ima slika njegove sadasnje Juniorke tu na forumu

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #19 : Pon 20:39:16 19.01.2009. »
Smem li ja da razbijem monotoniju sa jednom brutalom?  :D:

prvi red, GTA Junior, Mladen Novak, drugi red, GTA Junior, nisam siguran tko je, ali mogu lako pitati Mladena

btw, mislim da nije Kragujevac, sa strane je reklama lutrije Hrvatske (prva lijevo)

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #20 : Pon 21:09:29 19.01.2009. »
da nije ova druga GTA od SEAD ALIHODŽIĆ-a
btw jel istina da je SEAD  cini mi se 1972 u prvenstvo dovezao Alfu GTAm, jednu od 40 ikada proizvedenih, od tadasnjeg aktuelnog prvaka Evrope Toine Hezemansa...............??

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #21 : Pon 22:31:55 19.01.2009. »
Salio sam se za Kragujevac, utrka je vozena u Pozegi.
Moze biti da ovu u drugom redu vozi Nikola Rudelic ili Robert Lang.

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #22 : Pon 22:35:08 19.01.2009. »
jel prezivjela koja od svih tih silnih GTA,il su vjerojatno u đanijevoj kolekciji......vjerojatno nisam daleko od istine.......

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #23 : Pon 22:39:20 19.01.2009. »
Đani nema niti jednu sigurno, 99,9% da su sve nestale sa ovih prostora u nepoznatom smjeru - zapada - prokleto tuzno  :tuga:
Đani je sverao Abarthe iz Srbije prije rata - i onda je isto tako bez njih i ostao  :tuga:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #24 : Pon 22:57:29 19.01.2009. »
Pa nisu to Montrealke,pogledaj kolko vridi dobra GTA danas

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #25 : Pon 22:58:17 19.01.2009. »
Salio sam se za Kragujevac, utrka je vozena u Pozegi.
Moze biti da ovu u drugom redu vozi Nikola Rudelic ili Robert Lang.

moguće je, to će Mladen znati, upitati ću ga.
a Sead Alihodžić je imao crvenu GTA, dok je zelenu s bijelim crtama imao Todorović iz BG

jel prezivjela koja od svih tih silnih GTA,il su vjerojatno u đanijevoj kolekciji......vjerojatno nisam daleko od istine.......

Novak i Lang su svoje GTA vratili u Italiju, bile su po tadašnjem zakonu privremeno uvezene za sportske potrebe, nosile su registracije RP (RP = Registracija Privremena) pa kad im je `76 istekla homologacija, nisu se više mogle upotrebljavati za trke, a samim time ni ostati u bivšoj YU.... u Trstu su dugo čekale kupce, i na kraju su prodane u bescijenje. tada nije bilo drugog izlaza, a 15 godina kasnije cijene GTA Juniorki su krenule u nebo

u Zadru je bila `67 Giulia GTA SA tipo 105.02/A, (unatoč imenu, i to je karoserija "junior") također na RP tablice, s njom je neko vrijeme trke vozio Klaudio Goić, uz dosta velike probleme zbog nedostatka sredstava...... npr, drugi su na trke išli s pripremljenim autom na prikolici, a on vozeći - uz pratnju prijatelja s drugim autom nakrcnanim setom guma za trku, i alatom.
nažalost, njegova GTA SA je tužno završila - zapalila se i potpuno izgorila za vrijeme jedne probne vožnje - treninga, na cesti Zadar - Nin, blizu Šepurina, negdje `73

a što se dogodilo s Alihodžićevom i Todorovićevom GTA, ne znam......

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #26 : Uto 00:09:02 20.01.2009. »
arman a ti poznas franka iz pazina koji ima juniorku 1600 crvenu(bio na grobniku parkiran uz tvoju).....jel taj auto restauriran,jer on tvrdi da je originalno stanje u sto bas i ne vjerujem.,.....?

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #27 : Uto 02:06:06 20.01.2009. »
One slike koje sam zakacio poticu od naseg druga clana, a nalaze se u jednoj veoma zanimljivoj temi koja se bavi trkackim Alfama na ex-yu sceni.

Pozivam vas da se prikljuchite i svojim poznavanjem istorije ex-yu auto sporta doprinesete sto kvalitetnijoj temi.

Evo i linka, pa pogledajte kako izgleda: http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?p=1239505#p1239505
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #28 : Uto 21:15:58 20.01.2009. »
arman a ti poznas franka iz pazina koji ima juniorku 1600 crvenu(bio na grobniku parkiran uz tvoju).....jel taj auto restauriran,jer on tvrdi da je originalno stanje u sto bas i ne vjerujem.,.....?

to je vrlo dobra i uredna juniorka.
restaurirana je, i to uz par greškica, nebitnih, daju se ispraviti. (npr. kompletni okviri leptir stakala na vratima su montirani obratno - lijevi desno, desni lijevo, rezultat je da leptir staklo direktno uvlači vjetar unutra; maska je stavljena od Giulie), Franko nije znao kako to treba izgledati, na riječkom oldtimer rallyu 2007 smo mu to pokazali, pa je možda on to do sad i ispravio.

inače je ta juniorka dosta dugo bila u vlasništvu Zlatka Mateše, bivšeg premijera, kome je bila ostala u kvaru u Sloveniji, pa je tom prilikom prodana čovjeku koji ju je restaurirao i prodao Franku.

Offline AlfaZD

• 2.5
  • **
« Odgovori #29 : Uto 21:17:25 20.01.2009. »
One slike koje sam zakacio poticu od naseg druga clana, a nalaze se u jednoj veoma zanimljivoj temi koja se bavi trkackim Alfama na ex-yu sceni.

Pozivam vas da se prikljuchite i svojim poznavanjem istorije ex-yu auto sporta doprinesete sto kvalitetnijoj temi.

Evo i linka, pa pogledajte kako izgleda: http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?p=1239505#p1239505

davno nisam bio na vašem forumu, morati ću malo doći    :nod: