0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tomina Berlina spava na dizalici ali, dijelovi pristižu, evo stigla je pošiljka dijelova prednjeg trapa, od holandeza, sve upakovano u meko ponešto je veæ montirano došli su i sicevi od tapetara, zasad su samo stavljeni u Alfu, prebijeli su da bi stajali negdje po radioni
:twisted: :twisted: donje vilice (od 105/115) u stanju kako su skinute s auta...... osovine imaju lufta ko u prièi rastavljene, oèišæene, novi dijelovi na hrpi.... spremno za slaganje po onom sistemu kao za 75iceležaji idu isti kao za 75icu (17-35/10 - 6003), ali èaure su nešto veæeg vanjskog promjera, i potrebne su distancne šajbe debljine 4 mm, 8 komada (sa svake strane seta ležaja po 1 kom)upresano svesastavljeno, još idu kape preko matica pa je spremno za montažu na autoprvu garnituru ovako napravljenih vozim na mojoj crvenoj juniorki, i prezadovoljan sam, ali kad sam za nju slagao, nisam slikavao, pa je sad bila prilika :D :Di evo ga - sve na mjestu
tu sam, a i pred par dana sam nabavio skener, pa će biti nekih starih slika, od kojih negative ni nemam