ajme meni,ajme meni,ajme meni,ja ću ozbiljno živce skurit,a tek mi je 16,utorak sam moro stavit julku na cestu,jer je barba bio još jedan auto dopeljo,i to je bio privremeno stavljen motor nazad u julku na nosače i samo zavidan i zvono,i kardan i dijelovi u bunkeru,bili smo je odšlepali na cestu,i dođem danas nema auta,netko od susjeda se pravio pametan,vidio na ša liči auto,i zvao mi komunalno,došli s kamionom,nonić ih je probo zaustavit jer je bio samo on doma,ali kao ne može jer auto već duže vremena stoji na istom mjestu,valjda misle i na 75icu jer je bila na istom mjestu di je julka sad bila....jooooooooj,išo sam im hebat majku dolje u komunalno u 3 i pol,spizdio sam,i na kraju mi kažu da moram donjet papire auta i 2 i pol milje kuna da bi ju izvuko,2 milje je komunalna naknada,i 500 naknada autoprometu šta su auto odšlepali...to mi je neki susjed komunalno zvao,rekli su mi da su primili anonimni poziv da je napušteno tehnički neispravno vozilo u toj i toj ulici i ta sranja,hebo sam mater njima i susjedima ću i neznam ša ću sad

oprostite na nekim izrazima,al jednostavno sam lud sad,ajme