0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prekrasno! Ali kako tako visoka izpred sada? Pa nije valjda TD toliko teži od V6 ili je podignuta? Na prvoj stranici je auto sasvim u podu na slici, jedan zub na torzionki?
danas auspuhar zavrsio grane, mi brzo bolje dosli po auto, kad ono ostala pila bez kocnica, propisalo ulje na lijevim celjustima, rezultat nema kocnicaonda smo zahaklali alfulju za skodilaka i slepali se jedan dio putabez kocnica i sa sjebanom rucnom malo se zajebano slepati pa odustajemo, nakrcana Alfa na slepu i odpeljana kod dr. Tome na final check upljepa je sa tim felgama...ali moja je sad ljepsa kad sam je tuniraoe a sad za vas TS funove, covjek mu je tako jebeno slozio ispuh da bi si svako slozio jednog V6 samo da ga turira kad mu se digne q.... ne mora ga ni vozit dobio je odlican zvuk, ne larma bezveze, a cuje se kad treba i kako treba, srednji mali protocni i straznji od TDa protocni, cijevcuga 60mm od 2 u 1, ma milina za usi. Naravno nije imao mira pa ga je isao i voziti bez kocnica sve u svemu jebenje majke kako ide i kako se cuje na startu
-Pa ako su stavili grane.........zašto ste je opče išli šlepat..........pa ima svoj pogon Što ne
koliko sam se cuo jucer s njim prezadovoljan je sa getribom i ostavlja TD getribu D-To mi je drago čuti!!! -I ja sam bio uvjeren da če biti zadovoljan..........i ja ču je meknut na crnu!!!
svaka čast na opisu ima video kakav??
D planira prodati set i ici na 17''-A isti kurac če mu se dešavat.........