0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bio danas opet na ekotestu, bila mi kao presiromašna smjesa, ne kužim kako jer auto troši kao tenk, ali je. Sada sam poštelao po lambdi da je ok, na nekih 998, možda je malo prebogata smjesa u visokim okretajima, ali trebalo bi biti ok u vožnji kad boostuje.Rezultat toga je da mi auto ide lošije, odnosno neće da boostuje, a možda sam i popizdio skroz
Obična je letva. Da, ti si to radio, sjećam se. Kako je za napraviti?
Čekaj, čekaj, jel ti ono voziš 1.8 T ???-Ja neznam što čeka......... A jesi probao stavit TS unutra, pa da vidiš kako treba ići 75-ica...???
Ma niste razumjeli t.s.-ove jede za doručak,ali još ne ide kako treba ići turbo
E ma nema divljanja kad vidimo Ma ne ide auto još kako treba, ipak. Nevjerojatno, ali bolje ide na siromašnoj smjesi, sada kada sam je pojačao kako terba biti, možda mrvicu previše turbina ni da bi. Ne znam kako to može utjecati i što ju isključi. Zna netko? Kada bi išao auto ovako iz niskih kako sam ga sad podesio i još punio propisno to bi bilo to sigurno E da, još jedna glupost, sada mi na jačoj smjesi troši manje definitivno, ali to za to valjda št ne boostje
U biti su ljubomorni šta se oni nisu sjetili kupit turbaljku, pa su sad ljubomorni, pa kenjaju. A duša boliiiiiiiii