0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
S tim bi bio zadovoljan, mislim s tih 205 ks Ma zapravo bio bi ja zadovoljan i sa ovim samo da radi kako treba i konstantno. Ne znam kolikoi je tebi zazor na svjećicama, meni mislim da je 0,6 kako piše na pakiranju super bosne. Da ga probam povećati malo?
Bolje imat glup auto nego polu pameten ko 75icu turbo.
Ne pazi super je turbo... zezanje do kraja... ne samo kod popravljanja sto bi zli rekli nego i u voznji... ali nije nikada ni bio za jedini auto... ili nedaj boze za svaki dan... to je princeza ovako kako je napravljen...druga stvar je sto danas imas opciju pa mozes da gurnes msII ili vems ili nesto trece unutra za pristojno male pare i da budes super srecan, onda postaje normalan auto... moderan i brz... 80te su ponovo u fazonu ako niste chuli :Pako zelis normalnu 75-icu kupi TS i ne razmisljaj dalje... moja je kod mene evo 5 skoro 6 godina i sem ulja, benzina, 1 pumpe za vodu 1 termostata i nesto potrosnog materijala od guma, kaiseva i gluposti nikada nista nije trazila niti pravila problem ni na -15 ni na +40... a presla je kada sam je ja kupio 280k km... ali sto se voznje tice ne moze se porediti ni jedne sekunde sa turbom... da laksa je za voznju i manje zahtevna i sve... ali sto se utiska koji ostavlja u voznji tice... meh... blend... plain... boring... to je to...sto se svecica tice... za svakodnevnu voznju stavi 7.. obicne bpr7es... dakle najbolji kompromis sto se paljenja tice i rada na leru itd... za vikend auto koji ce se samo gaziti i provesti vecinu zivota na boostu... stavi 8... primetno poboljsanje kada se boostuje vreo motor...mozes uzeti i 7 i smanjiti ih na 0.5 ili cak 0.4 ako pocnu da misuju na visim obrtajima ugrejane...ne mozes imati gluplji od ovoga :) ovo ti je kao gluvi slepac bez ruku da zeli da vozi automobli... to je ta kategorija...
Možda imaš pravo, ali nisam znao ništa o autu kad sam ga uzeo, a sve sam do sada nekako napravio. Meni je to đir. Ne kažem da neću odustati ako mi dopiszdi, ali ne dam se još, ovo su sad nijanse mislim.