0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to bi ti da ona uzme auto sebi tj.tebi.......lipo,lipo...morat ću i ja neku alfisticu ubosti.....
Citat: evoluzione - Ned 22:33:08 15.02.2009.to bi ti da ona uzme auto sebi tj.tebi.......lipo,lipo...morat ću i ja neku alfisticu ubosti..... tako nebitno...nemoj biti macho seronja i PREODGOJI je u alfisticu
Citat: evoluzione - Ned 22:33:08 15.02.2009.to bi ti da ona uzme auto sebi tj.tebi.......lipo,lipo...morat ću i ja neku alfisticu ubosti..... imam jednu za tebe
Citat: zlo - Ned 22:35:33 15.02.2009.Citat: evoluzione - Ned 22:33:08 15.02.2009.to bi ti da ona uzme auto sebi tj.tebi.......lipo,lipo...morat ću i ja neku alfisticu ubosti..... tako nebitno...nemoj biti macho seronja i PREODGOJI je u alfisticu to je pirc napravija,od bmw girl do alfa girl!!!
to je pirc napravija,od bmw girl do alfa girl!!! TAKO JE ..bilo je tesko ali je uspilo
marino bili smo u sridu posto nisam radi u vase auto...pa je sidila u 147.....odma se i mene moli da je uzmemo
HELP ME I AM BLOND....kakve ove priče imaju veze sa mini susretom u zadru
Citat: zlo - Ned 22:47:59 15.02.2009.HELP ME I AM BLOND....kakve ove priče imaju veze sa mini susretom u zadru samo još jedan offtopic.....skužit će superfly...stavit će nas u drugu temu i naslov....neman pojma......cijepljenje ženskih u alfama.....