Autor Tema: spustanje/dizanje prednjeg kraja  (Posjeta: 28323 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Gusti

• 2.0
  • **
Odg: spustanje/dizanje prednjeg kraja
« Odgovori #45 : Uto 08:18:35 09.12.2008. »
Alfa75@ meni se isto desilo. Fino ja udaram macolom da izvadim torziju, kad vidim torzija na kraju ko truba. Rijeso sam tako, da sam pobrusio na kraju torziju, da je imala isti promjer i onda fino pilom za zeljezo napravit (popravit) zareze-zube. Malo je isla na tvrdo u vilicu ali barem sam je spasio. Problem je sto je moram opet izvadit da podesim visinu; udarat ne smijem - gledaj gore zasto, navoji u njoj su losi- znaci specialni alat za torzije odpade, tako da... :82:

Ti samo fino pobrusi torziju i popravi zube sa pilom. Jebi ga, dosadan posao ali nemas kaj... :cafe:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #46 : Uto 08:38:03 09.12.2008. »
Ja sam rješio ovo, ako ne nađem drugu torziju, ovu ću flexom napravit kao ti, da bar imam auto.

Popzidit ću.......
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #47 : Uto 09:03:12 09.12.2008. »
 :DD: :DD: :DD: :DD: :DD:

:apa:

stozer ce se sastat danas pa cemo raspravit o tvom problemu. a sad moram u goricu po dijelove za alfu. kobila ce dobit novo ulje u getribi.

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #48 : Uto 09:08:07 09.12.2008. »
Samo brzo i efikasno razmišljajte, nema vremena za zajebanciju !!!

Čim smislite neko rješenje javljajte!!!
Danas poslije posla, od 12:30 sam pod autom.
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #49 : Uto 11:51:19 09.12.2008. »
stozer je odlucio da izvadis trubu i sviras povlacenje

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #50 : Uto 11:59:44 09.12.2008. »
stozer je odlucio da izvadis trubu i sviras povlacenje

Zajebi ti priču, našao sam torzije od 75 3.0, danas idem bušit moje i rješit to sranje

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #51 : Uto 12:01:58 09.12.2008. »
jesi uopce izvalcio tozionku trkacim alatom, ili si otpocetka isao cekicem?

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #52 : Uto 17:44:07 09.12.2008. »
Izvlačio sam ju radapcigerom, neće da mrdne, a našao sam i razlog.

Netko je nešto na autu vario i stavio je kliješta za masu na torziju (vide se tragovi topljenja metala).
Eto, doslovno je zavarena.
Dizanje više nije opcija,tako je kako je.

Nema veze, počinje priprema druge šasije za sređivanje, tako da me ova više ne zanima toliko.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #53 : Uto 17:49:47 09.12.2008. »
jel bar vozi.

evo ja popizdio sa ventilacijskom kutijom. sve podmazem, slozim, ocistim, provjerim kako radi. sad kad sam je vratio bruji mater joj jebem. i to bruji jednolicno bez obzira koja brzina, tako da nema veze s okretajima. zvuk je onako dubok i iritantan. za popizdit, popravim jedno sjebem drugo.

armaturu necu vadit vise, al eto bar grije po nogama opet  :muzika:
« Zadnja izmjena: Uto 17:50:42 09.12.2008. Superfly TNT »

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #54 : Uto 18:14:48 09.12.2008. »
Vozi vozi, sve sam složio nazad i stoji spuštena za zub, sreća da nisam išao bušit ovu torziju, ostao bi bez auta tri dana prije susreta  :DD:  ! 

I moja ventilacija cvili, trebalo bi bacit malo wd-a na ležaje ventilatora, a meni se ne da!
Sve radi, neću ju sad po zimi rastavljat, koji god komad plastike takneš - puca kao staklo.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #55 : Uto 18:16:55 09.12.2008. »
ma nist ne puca ja danas rastavljao, ide odlicno ali jebes ti to, moras stup volana vadit, ispustat antifriz, nema sanse da to radim opet. valda ce prestat kad se razradi.

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #56 : Uto 19:53:23 09.12.2008. »
Koji smo mi pacijenti....   :D:

Offline Gusti

• 2.0
  • **
« Odgovori #57 : Uto 20:45:12 09.12.2008. »
....Nema veze, počinje priprema druge šasije za sređivanje, tako da me ova više ne zanima toliko.

Ne mislis valda svoju crvenu sa ronalkama? Pa ta je ko nova (barem na sliki)? :tuga:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #58 : Uto 21:09:48 09.12.2008. »
ma to je kramp dobro upakiran

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #59 : Pon 21:43:47 20.04.2009. »
decki moze malo pomoci???stavio sam motor 2.0 td u sasiju 1.8 i sad mi je prednji kraj previse nizak  u odnosu na zadnji jer se zadnji jos podigao zbog tereta naprijed..vm motor je naravno puno tezi...sto da radim i jel smijem to tako ostavit ili cu morati nesto napravit...mislim zbog stabilnosti i to sve... :hm: