0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako je sve tako kako si napisa majstore zasto nisi dozvolio da policija skine otiske,koji su se vidili na oko a ne na prah.Autoje imalo prst prasine koliko je lezalo kod mene nakon sto sam ga zavrsio a na krovu i haubi se vidili otisci starke br.45.Ovo nije misto za to ali kad me vuces za jezik onda evo.Pero nije levat i pokusavam svakom napraviti koliko mogu bolje i povoljnjije.Retrovizor sam ti ponudi drugi jer je tvoga gazdarica ratbila sa kantom za smece a ti si reka da netriba da ima retrovizora ko ga jebe...........Sto se tice ekipe sa kompletnog foruma smatram da sa svima mogu popit a isto tako zna ekipa da kad treba da sam tu ne za kavu nego za bilo sto.JA nedilam neispravne komade koje sam tija baciti u smece ako coviku mogu pomoci onda mu pomognem a ne........... SAD TE LIPO MOLIM DA SE MENE OKANES JER SAM NA KRAJU SA ZIVCIMA. Ostatak ekipe veliki pozdrav i vidimo se na ja do daljnjega sa foruma
Pustimo subjektivne priče, držimo se samo činjenica:- forum je usahnuo kad sam ja prestao pisati po njemu- Zeko sjedi na stolici, a ja na stolcu. Dobro... njemu je udobnije i fino toplo, ali se i osjeti na daleko... - ja sam pravo muško, ja sam peder!!! A vi ostali?http://www.youtube.com/watch?v=snlb1n20yl0#Osim toga, meni je "problem" ajvarfoun. 50 puta na dan bacim pogled na forum, ali mi se po mobitelu ne da tipkati. Kad sam to radio preko kompa, uvijek sam imao puno toga pametnog za napisati.Ali evo, da spasim stvar, idem poduzeti hitne mjere!