Autor Tema: "fade out" ovog foruma  (Posjeta: 20278 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
Odg: "fade out" ovog foruma
« Odgovori #60 : Čet 20:28:52 04.07.2013. »
da i forum ključam ... jebate ovo,samo problemi,nevalja ovo ono,vruće je sjedit uz komp i slušat radilicu kako melje ... najbolje da ugasimo makinu  :nod: :82:

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #61 : Čet 20:36:40 04.07.2013. »
...ma to su ti "dani u mjesecu"...

kompjuter me nešto jebe, pa su išli krivi smajlici u prethodnom postu....

valjda nije sve tako crno

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #62 : Čet 20:51:51 04.07.2013. »
ma nije sve tako crno ... samo u mraku kad otvori oći to je jedino što vidiš  :DD:

žao mi je Pere i Rudija i Majstora i Nikole i druga Tita što je umro jbg, žao mi je što se nemožemo svi naći zajedno i otić na  :drive::drink: .... što nema više Vjesnika na kiosku,žao mi je što Bazooka žvake nisu s okusom limuna,žao mi je što nije sve tako crno .... više bi volio da je žuto sa rozim tufnama ... žao mi je što je Fabi peder,što vam alfe nevrijede pišljiva boba i smrde po ulju i benzinu,što si još uvijek nismo priznali da je  :kec: pravo auto,žao mi je što dlake na kurcu su kovrčave,što Igica dila sa djelovima po ciganskim ciframa,što nema više Regular 92 da točim u kriglu pa sam moro preć na pivo ... itd

žao mi je jbg  :DD:  :finger:

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #63 : Čet 20:55:47 04.07.2013. »
ti si sigurno na nečemu osim na stolici

:DD: :DD:

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #64 : Čet 21:13:52 04.07.2013. »
  Ako je sve tako kako si napisa majstore zasto nisi dozvolio da policija skine otiske,koji su se vidili na oko a ne na prah.Autoje imalo prst prasine koliko je lezalo kod mene nakon sto sam ga zavrsio a na krovu i haubi se vidili otisci starke br.45.Ovo nije misto za to ali kad me vuces za jezik onda evo.Pero nije levat i pokusavam svakom napraviti koliko mogu bolje i povoljnjije.Retrovizor sam ti ponudi drugi jer je tvoga gazdarica ratbila sa kantom za smece a ti si reka da netriba da ima retrovizora ko ga jebe...........Sto se tice ekipe sa kompletnog foruma smatram da sa svima mogu popit :cafe: a isto tako zna ekipa da kad treba da sam tu ne za kavu nego za bilo sto.JA nedilam neispravne komade koje sam tija baciti u smece ako coviku mogu pomoci onda mu pomognem a ne........... SAD TE LIPO MOLIM DA SE MENE OKANES JER SAM NA KRAJU SA ZIVCIMA.  Ostatak ekipe   :respekt: veliki pozdrav i vidimo se na  :cafe:  :drink:  :yahoo: ja  :truba: :truba: :truba: :truba: do daljnjega sa foruma

ne da ja to nisan dozvolija sam znaš da san iša 3 puta u postaju! odma su mi ljudi rekli ako padne rosa na otiske da njih nema... ali nebitno!

ovo za retrovizor si rekao tek onaj dan kad san ja pozva drugog čovika da mi šlepa auto ća od tebe, jel si skužija da san se naljutija, misterija ostaje kako se razbio bok zadnji...

ako san ti nešto dužan ili bilo što da imaš reći slobodno mi se javi!

a za ovo da te se okanem, to san napravia onaj dan kad san izveza auto iz tvoje garaže! lp  :bok:

Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
« Odgovori #65 : Čet 21:34:31 04.07.2013. »
Pustimo subjektivne priče, držimo se samo činjenica:

- forum je usahnuo kad sam ja prestao pisati po njemu
- Zeko sjedi na stolici, a ja na stolcu. Dobro... njemu je udobnije i fino toplo, ali se i osjeti na daleko...  :DD:
- ja sam pravo muško, ja sam peder!!! A vi ostali?

<a href="http://www.youtube.com/v/snlb1n20yl0&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/snlb1n20yl0&rel=0</a>

Osim toga, meni je "problem" ajvarfoun. 50 puta na dan bacim pogled na forum, ali mi se po mobitelu ne da tipkati. Kad sam to radio preko kompa, uvijek sam imao puno toga pametnog za napisati.

Ali evo, da spasim stvar, idem poduzeti hitne mjere!  :sablja:
« Zadnja izmjena: Čet 21:35:09 04.07.2013. Fabrizio Giovanardi »
osvetnik  :sablja:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #66 : Čet 21:45:26 04.07.2013. »
mislim da bi trebao podijelit otkaze svim funkcionerima i preuzet vlast u svoje ruke. diktatura je jedino rjesenje.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #67 : Čet 21:46:47 04.07.2013. »
Pustimo subjektivne priče, držimo se samo činjenica:

- forum je usahnuo kad sam ja prestao pisati po njemu
- Zeko sjedi na stolici, a ja na stolcu. Dobro... njemu je udobnije i fino toplo, ali se i osjeti na daleko...  :DD:
- ja sam pravo muško, ja sam peder!!! A vi ostali?

http://www.youtube.com/watch?v=snlb1n20yl0#

Osim toga, meni je "problem" ajvarfoun. 50 puta na dan bacim pogled na forum, ali mi se po mobitelu ne da tipkati. Kad sam to radio preko kompa, uvijek sam imao puno toga pametnog za napisati.

Ali evo, da spasim stvar, idem poduzeti hitne mjere!  :sablja:

pih ... pederu  :finger:

Offline sare 75

• 2.0
  • **
« Odgovori #68 : Čet 22:01:23 04.07.2013. »
Od ulaska u EU svi "poludili"........ :DD:
« Zadnja izmjena: Čet 22:03:01 04.07.2013. sare 75 »
Para nije problem,para se nema...

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
« Odgovori #69 : Čet 22:02:40 04.07.2013. »
Ovom forumu kronično nedostaje oftopika!!!  :nod:  Dok je omjer laprdanja i tzv. pametnog pisanja bio 78:1.32 bilo je i ljudi, smijeha do suza, atmosfera odlična i ekipa se držala na okupu. Meni nije bilo ni jedne zabavnije zabave od ovog foruma kad se lupetalo da je bolila glava. A sad su mi memory i puzzle toliko napete da sam si i kateter stavio da me ne prekidaju takve gluposti dok se baš najljepše zaigram.

A bio je i onaj incident kad smo dopustili ženama pristup pa su čak i birtiju imale koja je zbog fiskalizacije i tople pive brzo propala, a posljedice osjećamo i danas. Zato, treba nam još pedera po forumu!

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
« Odgovori #70 : Čet 22:15:14 04.07.2013. »
A di se učlanuje u te pedere?

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
« Odgovori #71 : Čet 22:22:32 04.07.2013. »
Igicaaa...  :D:

Izgleda da je nestala slika koju sam tražio, ali sjetit ćeš se ti već...  :DD:

Osnivačka skupština:

http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=45804.0

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
« Odgovori #72 : Čet 22:27:34 04.07.2013. »
E to je bio dernek. Prva gay parada u zg.

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
« Odgovori #73 : Čet 22:34:27 04.07.2013. »
Dan kad su svi bili u prajdu!  :DD: (pa i Mirko Filipovic)

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #74 : Čet 22:35:11 04.07.2013. »
kae...meni brutalna picketina upala u picolov...evo do sada sam taslacio...btj jedva zive glave izvukoh