Autor Tema: Mjenjac  (Posjeta: 2547 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zagorec

• 2.0
  • **
Mjenjac
« : Uto 09:07:37 30.04.2013. »
Trebam pomoc znalci,Mjenjao sam srednju gumu kardana i odsrafio sam rucicu mjenjaca,pent lager i onaj nosac kaj ima sest srafa iza kaj drzi getribu i zadnji most.I sad je problem da rucica mjenjaca ide strahovito tesko,mislim u brzine pogadja dobro samo ju je jako tesko vuci,i jos kardan trese na ler gasu,kad dodam malo gasa se smiri.Kaj je problem?
LJEN,LJENJI,NAJLJENJI

Offline sare 75

• 2.0
  • **
Odg: Mjenjac
« Odgovori #1 : Uto 21:46:09 30.04.2013. »
Trebam pomoc znalci,Mjenjao sam srednju gumu kardana i odsrafio sam rucicu mjenjaca,pent lager i onaj nosac kaj ima sest srafa iza kaj drzi getribu i zadnji most.I sad je problem da rucica mjenjaca ide strahovito tesko,mislim u brzine pogadja dobro samo ju je jako tesko vuci,i jos kardan trese na ler gasu,kad dodam malo gasa se smiri.Kaj je problem?

Popusti malo šaraf na spoju ručice mjenjača i poluge što ide prema mjenjaču,možda si tu malo jače stega......
Para nije problem,para se nema...

Offline Zagorec

• 2.0
  • **
« Odgovori #2 : Pon 09:06:15 06.05.2013. »
Popustil sraf i sad je ok,fala.
LJEN,LJENJI,NAJLJENJI

Offline Zagorec

• 2.0
  • **
« Odgovori #3 : Sri 15:55:28 26.06.2013. »
Kak najlakse i najbrze promjenit prvu gumu kardana?Nisam nikad mjenjal prvu gumu pa neznam,ostale gume jesam i pent lager al prvu nisam pa zato pitam.
LJEN,LJENJI,NAJLJENJI

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #4 : Pet 08:57:02 28.06.2013. »
izvadi kardan i onda evo ti gume da nemre bit lakse. to je najlaksi i jedini nacin. ima jos jedan ali taj je bas onako izazov. skini matice i probaj izvuc motor prema napred i van. e onda iz motornog koša mozes zamjenit gumu kardana.

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #5 : Pet 19:05:01 28.06.2013. »
šta se tiče ovog izazova  :D:

zaboravi  :DD:

ubiti probaj  :D:

al se oprosti s veznim limom  :D:

se ko sjeća igora, ubojice veznih limova  :82:

:D:

starija ekipa ce znat  :DD: :DD:

ugl, skini dole kardan, promjeni gumu i gaaas  :sablja: :sablja: ubiti prije gasa, montiraj novu i kardan nazad, inače bude  :truba: od tog gasa  :D:
CH style