0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovo je od Grdoga, vide se i specijalne Selenia podloške by marac
bilo moje nisam ni znal na cemu se vozim cek to je ona spera kaj sam ti ja poslao, nije valjda ova od 1.8t sad imam jednu na autu ovu koju si ti slozio i jedna je u 2.0TS getribi ceka da dodju lamelice pa da ju naturpijam na 35+%
ako ne znas sam onda das nekome tko zna da to slozi ili mozemo pisati po forumu, isto dobro
Sto se tice moje makine, ono sto mi je izuzetno bitno je da sam radim na njoj. Stvari koje ne znam ili nisam siguran u njih, naucicu na laksi ili tezi nacin. Forum kapiram kao mesto gde se moze mnogo toga nauciti na laksi nacin, zato i gledam da prodiskutujemo o interesantnim tips & tricks. Izvinjavam se na ovoj upadici ali jbga, ako vec nesto pisemo, moze deo toga biti i koristan - ne mora sve biti zajebancija i isprazne pohvale.
bravo grdi mika je jedini koji vec dosta godina predstavlja 75-icu nesto na driftu nesto na grobniku.
prijatelju, vec dugo ovaj forum nema nista za ekipu koja sama radi. sve je postalo cash and carry. ljube kugla je posljednji mohikanac.
posljedni mohikanci neka dodju na Grobnik sa stojadinima koji put odvrte 30krugova i neka probaju koliko traju ti isti stojadini slozeni po principu uradi sam...jedini koji to radi i koji se doista vozi ovdje je Miljenko Dobrilovic aka Mika75, ostali samo kenjaju dobro