evo ti guma kardana zadnja i prednja (VELIKE)
Malò Code 593011AGES -> zadanja velika guma kardana
Notes
Fitting Position: Rear
Weight [g]: 1067
Oem Adatt.
ALFA ROMEO: 116681502300
ALFA ROMEO: 60522592
Malò Code 593010AGES -> prednja velika guma kardana
Notes
Fitting Position: Front
Oem Adatt.
ALFA ROMEO: 116681530101
ALFA ROMEO: 60518193
ALFA ROMEO: 60704062
pent lager imaju u ponudi 72561 (Mika ima zapisamo 72562), dakle mislim da to nije
centralna gumu imaju samo debelu u ponudi (meni i Mika preba ona tanka, slicna kao na BMWu)
ok, ovaj gornji dio mi je jasan, to sam ti vec napisao da za prednju veliku gumu imas cijenu u prvom postu jer sam i za sebe pitao veliku prednju gumu. za straznju veliku gumu kardana cu dobiti informacije danas jer mi je tako obecao.
sad me buni ovaj drugi dio tvog posta. dal zelis reci da trebam pitati za neku drugu centralnu gumu, ako da onda mi reci koju.
i ovo sa ovim pent lager, ja ne kuzim taj izraz, lager je mislim lezaj tako da mislim da mislis na taj centralni nosac ili sam nesto krivo povezao?
gle, njemu vjerovatno nije problem pitati za bilo koji drugi dio ali ako mozes ovako navesti tocne podatke sta da sve pitam bilo bi dobro jer bi onda to bilo sigurno tocno. ponavljam za tu veliku straznju gumu cu znati danas, za veliku prednju vec imas u prvom postu. samo mi jos pojasni ovaj dio za taj centralni nsoac da znam sta pitati.
za nosace motora cu onda isto danas vidjeti jer sam sada skoro 100% siguran da u knjizi ima posebno za v6 i da smo za njih pitali samo me sada brka zasto imam na papiricu iste kodove kao sta je na online katalogu za ts-a
mozda ide neka ekstenzija na bazni kod ovisno o motoru