0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
-Alfa je u vlasništu moga "brata" Rosija!!! Tako da nije na prodaju!!
Citat: RUDI-Zd 75 - Čet 17:47:19 11.12.2008.-Alfa je u vlasništu moga "brata" Rosija!!! Tako da nije na prodaju!! eli se rodija taj ko bi natira da rudi proda alfu?? ajde ljudi riješite to,da bar neko može reći da mu je rudi ili neko njegov proda 75-icu!!!
Steta sto ju je Ive zabija..Veli da trazi 500 € za alfu u onakvom stanju..Ako nekom triba za dijelove...
ova fora sa okrenutim branikom ( donjim dijelom ) je skroz dobra
Bravo Rudi,ti si cudo.
Citat: Superfly TNT - Sri 00:38:01 12.11.2008.ova fora sa okrenutim branikom ( donjim dijelom ) je skroz dobra to je moja fora i reka san mu da je ne prodaje isto fala na komentaru ma ja ga napravia i drugi dan mi izleti macka i satare mi po branika...ma jebem joj maciju mater !!!!!
Citat: Rosi_75_Zd - Sri 00:54:20 17.12.2008.Citat: Superfly TNT - Sri 00:38:01 12.11.2008.ova fora sa okrenutim branikom ( donjim dijelom ) je skroz dobra to je moja fora i reka san mu da je ne prodaje isto fala na komentaru ma ja ga napravia i drugi dan mi izleti macka i satare mi po branika...ma jebem joj maciju mater !!!!! ha zavisi cija je. ja imam datum , a ti? nemam datum al ako se dobro sjecam ja sam moj izumia i napravia oko 2003 pitaj rudia zna i on..al ako nisi kopirao svejedno nam svaka cast
hehe di sam ja bio 2004, kakvi forumi i alfisti. eto svaka nam cast
evo iscupao sam jednu kad je tek dosla
ne bio sam sa sivom , takva crvena je mogla bit jedino juretova.