Molimo
prijavite se
ili
registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Testiramo forum
Forum
Forum
Pomoć
Traži
Media
Prijava
Registracija
Alfa Transaxle forum
»
Area Servizio
»
Motor i Getriba
»
skidanje kilera grijanja
« natrag
naprijed »
Ispis
Str: [
1
]
Dolje
Autor
Tema: skidanje kilera grijanja (Posjeta: 1251 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mirko
3.0
skidanje kilera grijanja
«
:
Pet 12:13:05 06.01.2012. »
jel zna netko kako najbezbolnije zamjenit kiler grijanja kabine,jer moj ili je zacepljen ili je onaj ventil blokiran
Evidentirano
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6
TNT
Il Capo Di Tutti Capi
3.7
Odg: skidanje kilera grijanja
«
Odgovori #1 :
Pet 13:52:51 06.01.2012. »
posto vjerojatno imas sve od 75ice a neznam kako je na giulietti, moraces skinut instrument tablu ili barem odmaknut dovoljno da mozes pric s desne strane kutije i bocno izvuc kiler iz kutije ventilacije.
prije toga provjeri sta radi ventil kad ga pokreces. trebao bi moc vidit kroz rupe sredisnje ventilacije. ako se cini da radi dobro otpoji u motornom prostoru ulaz i izlaz za vodu pa turi mlaz vode i vidi sta ce se desit.
Evidentirano
Mirko
3.0
«
Odgovori #2 :
Pet 14:02:16 06.01.2012. »
nije meni toliko do grijanja nego mi se cudno ponasa termostat, na prvo paljenje auta, motor se zagrije do skoro 120 stupnjeva bez da se upali ventilator ali ni termostat ne otvori i nakon minute dvi odjednom termostat otvori temperatura padne na 80-85 i tako stoji sve dok se auto vozi a i ventilatori se nakon toga uredno upale, znaci problem je prvo paljenje kad je motor poptuno hladan i miruje bar 4-5 sati. pa sam mislija da se mozda ne stvara neki čep radi kilera grijanja pa da tu nije problem
Evidentirano
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6
TNT
Il Capo Di Tutti Capi
3.7
«
Odgovori #3 :
Pet 14:07:48 06.01.2012. »
imas definitvno zracni djep negdje. to obicno radi samo kod izmjene vode ali nakon toga treba sve radit kako treba. tebi nakon svakog hladjenja motora dize do 120?
probaj znaci otpojit oba crijeva sta idu u kabinu i puhni u jedno da vidis jel ima protok, pusti vodu iz pipe i vidi kakav je protok. ipak kad se jednom termostat otvori i temp stabilizira nebi smio vise imat problema cak i kad je grijanje zatvoreno. jesi dobro provozao auto da ti sav zrak izadje? probaj stiskat rukom crijeva,mozda osjetis zrak negdje. ili te termostat jebe.
Evidentirano
Mirko
3.0
«
Odgovori #4 :
Pet 14:14:58 06.01.2012. »
ne digne svaki put 120, nekad ide do 100, nekad malo manje. kad prvi put termostat otvori iza toga bude sve ok. a jel mogu spojit crijeva sta idu u kabinu jedno s drugim tako da zaobidjem mali kiler
Evidentirano
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6
TNT
Il Capo Di Tutti Capi
3.7
«
Odgovori #5 :
Pet 14:16:17 06.01.2012. »
mozes, al nemas grijanje onda. to ti je valda jasno.
Evidentirano
Mirko
3.0
«
Odgovori #6 :
Pet 14:27:33 06.01.2012. »
naravno, ne treba mi grijanje u Splitu ionako temperature ne idu ispod 10 stupnjeva, a i ne da mi se minjat mali kiler i onda svatit da nije do njega, ovako mi je lakše tako da znamo u cemu je problem, pa posli prominit kiler ako je do njega
Evidentirano
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6
Ispis
Str: [
1
]
Gore
« natrag
naprijed »
Alfa Transaxle forum
»