Translation comming.
TT2.12
Termin
Kao i uvijek u životu mora postojati drugo mišljenje ili ga oporba.
Definitvno zadnje okupljanje je prošlo, te je srž TT-ekipe prešla u bicikliste eko-aktiviste, Waldeku do denavno ne bih niti vjerovao da zna voziti voziti bicikl.
( objašnjenje. Waldek i još par jazavaca su se počeli sprdat s pristikom eko-pokreta u nejmačkoj te su obzanili da od sada isključivo voze bicikle i štedljive ekološki prihvatljive aute s malom potrošnjom, npr. Touareg v10 TDI ).
No dobro kako god bilo, ozbiljno sam se prihvatio posla, sjeo sam se u eko prihvatljivog blato-voda-sol fiJata i uputio se u avaturu eko prihvatljivog života.
Nakon 10 dana takvog samoiskušenja... vratio sam se starim navikama.
Ukoliko ćete vi svi dalje piti kamilicu odn čaj od jasmina ( još jedna od točaka sprdnje čaj umjesto pive), slijedeće godine ću se s Danielom, zadnjim uspravnim čovjekom sam voziti TT. eto vam ga na!
Daniel:
Nalazimo se u srijedu 20.6.2012.:
I onda se idemo igrati na tri dana

No, tko se želi igrati s nama, jasno dobro došao je.
Tema 2012:
Bregi
Bregi
Bregi.......i za kraj još malo bregova
Vidi slike u Waldekovom postu da ih nekopiram ovdje.
Tijek: tu imam jednu ideju no još ništa nije fiksno.
Nedavno sam bio na jednom jako poznatom mjestu ( opet vidi originalni post za sliku)
Mjesto je izazvalo "deja vu" osjećaj, iz tog razloga je predložen nalazak tu Srijedu, u Četvrtak bi se išlo u planine smjer istok. Negdje u Regiju Koruška/istočni Tirol/Friulia ( prema granici s Italijom).
Tamošnje prenočište bikoristili do kraja toura ( 3. noći).
Dakle, ostaje dio švrljanja iz predhodnih tourova. Ove godine htjeli smo ipak malo smanjiti troškove, ako i dati priliku da pridloazeći dio TT ekipe ima priliku sudjelovati.
Više informacija još ne postojim samo da je termin 20.6-24.6 fiksan.
Ja vas sve sada pozdravljam na tjedan dana, i znatiželjno čekam broj vas kamiličara koji će se preobratiti tijekom tjedna.
ciao a presto
Werner
( c/p by waldek, prijevod by Isus)
Programm:
Sri. 20.06.
Nalazak gotiona "Alte Post" Atzwang
Čet. 21.06.
1. Etapa -> Cilj nešto istočnije
Fr. 22.06.
2. Etapa -> giro turistico po brdima
Su 23.06.
3. Etapa -> giro turistico po susjednim Bregima (možda Martin zna neku zanimljivu lokaciju u pokrajini Friulia)
Ne.24.06.
Skupljanje otpalih djelova - put kući - nadoknađivanje sna........