0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dala žena zeleno svitlo!
e kad ju rastaviš cijelu pa se nađeš u istoj situaciji ko giuliaGT bolje ništa ne dirat,radi ona i ovako
žena je skužila da me nemože priječit u nabavci autaaaa, a ovo će joj bit ugodno iznenađenje jer joj se izuzetno sviđa giulia i događanja oko oldtimer susreta ne mišan se ni ja njoj u posal
Tu si u pravu,samo one uvik nađu razlog za prigovor.Ima li dijelova za Alfettu u tom katalogu iz Švabije?
svaka cast miro na kupnji giulia je ipak giulija ma kakva ona bila,po prvim slikama sam mislio da je kao moja,ali tvoja bi u originalu trebala imati dva fara ako je bas giulia 1300 super(70-72god.),moja je gulia super 1.3(72-74god) i ima 4 fara sprijeda,a zadnje stopove je netko stavio od 1750 berline,i instrument tabla je od super 1.3 ili 1.6 modela.
ma znan ja da će tu svega bit, ali pronaša san i stupija u kontakt sa firmom u njemačkoj koja može isporučit sve djelove karoserije i mehanike za stare alfe, dobija san i katalog a i cjene su korektne pa ćemo vidit, zasada su naručeni djelovi prednjeg trapa .........ne žuri mi se