0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel netko kupovao preko Ebaya malo veće stvari tipa felge? Kak to ide. Grdi slažem se sa tobom, ali i cijena je puno sočnija.
znaci isporuka treba biti unutar EU
Ako su iz EU, a ako su iz USA, Kina, Japan itd, onda zaboravi..., jer sam ja gledao da uzmem 9x16 iz USA, tamo su 4kom 435$ + shiping oko 300$, a mene bi koštale u HR 7230kn ili u SLO 700€ nabijem ih na k...., jedina opcija mije da nađem nekog da nešto vozi iz USA u kontejneru, pa da mi ustupi malo mjesta u njemu, s time da bi tada paket išao na posterestate i neko bi ga trebao pruzeti u USA i staviti u kontejner, sve skupa komplicirano do bola....
Matija naravno da je socnija kad su bolje felge kaj se tice kupnje preko e-baya nisam kupovao velike stvari ovaj moj kontakt u Becu nije bas za primopredaju velikih stvari ali ako imas nesto manje moze pomoci ako oces izbjeci ulazak u HR, mozda netko ovdje od kolega iz SLO (npr. Grilzz ) moze pomoci, narucis da dodje kod njega doma pa onda lagano jednu po jednu ili dvije po dvije povuces felge iz SLO u HR
koje si gledao feldjone u USA?
XXR527 8,25x16 et0
ako želiš pravi zender na 156ici u 18' javi se ... znam za jedne zenderice nisu milano al bi zato bio jedini set takvih u hr i možeš se odma ić na fijatiste naslikavat s njima ... budu svi slinili i drkice bacali
kak namjeravaš strpat 18" na stojadina i bit u mogućnosti okrenut volan?