0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moj auto nije srebrni, nego zelenko, ali buduci je prljav mozda je i postao srebrni u medjuvremenu
da nije možda AR772 grigio verde metalic
AR772 grigio verde met.s tim kako je auto komplet farban onda nije bas identica orginalnoj boji nego ima blago odstupanje koje se meni osobno cak vise i svidja
Kod metalik lakova nema prelaza na crtu, da uzmeš istu boju iz iste kutije i nakon godinu dana prelakiraš vidjet će ti se razlika...Riješenje je jednostavno, ako se lakira prednji blatobran, trebaju se vrata i matirat vodobrusnim p1000-1500 te se baza "ušprica" na rub haube i vrata, te se i vrata i hauba prelakiraju bezbojnim lakom, tako neće biti razlike u boji ni da su tri nijanse razlike u bojama, to vam garantiram, samo tako "stare kante" niko ne lakira od majstora, jer to dodatno poskupljuje cijelu investiciju! Ja sam sebi lakirao kocku na prelaz tako, boja je nešto tamnija i bolje plava, prelazi su na pola desnog blatobrana i na pola lijevih vrata, te preko 75% haube, vrata su u bezbojnom komplet kao hauba i blatobran, i nema teorije da to neko skuži, a pogotovo razliku u boji, koja bi inače bila više nego očita!Evo slika, kolko se može vidjet na njoj, e da i sve je to lakirano vani na dvorištu, 2 metra od hrpe pjeska!