Autor Tema: juesej  (Posjeta: 116612 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mirko

• 3.0
Odg: juesej
« Odgovori #570 : Pet 17:09:47 09.11.2012. »
Jebemu miša, ako nema stete dobro je  :super:
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6

Offline ANTE

• 2.5
  • **
« Odgovori #571 : Pet 19:15:07 09.11.2012. »
to ćemo tek vidit, to ti je tako kad voziš auto bez kazaljke temperature
ALFA 75 6V i FIAT RITMO 125 TC ABARTH

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #572 : Pet 22:03:11 09.11.2012. »
nema nikakve štete  :yahoo: :yahoo:

naša san među djelovima još od baneta remen i prominija ga, nalija vodu i testira ga, radi regularno, pali ventilator, bez problema možeš otvorit posudu i nema mjehurića, vozija se cilu večer i u redu je

......ali remen nije ustvari puka nego ovo

pa je jednostavno ispa, neznan zašto se to dogodilo jer, koliko vidin, sve su remenice "u pravcu" a kad se vrti remen ide lipo ravno  :neznam:

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #573 : Pet 22:08:49 09.11.2012. »
....... i kad je sve dobro prošlo, nastavilo se sa pederlukom, nabavija strašne zvučnike "iz tog doba" da budu "par" onim magnatima nazad, a u kombinaciji sa pioneerom dobija se zvuk  :slin: :slin: :slin: :slin:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #574 : Ned 11:36:16 11.11.2012. »
nema nikakve štete  :yahoo: :yahoo:

naša san među djelovima još od baneta remen i prominija ga, nalija vodu i testira ga, radi regularno, pali ventilator, bez problema možeš otvorit posudu i nema mjehurića, vozija se cilu večer i u redu je

......ali remen nije ustvari puka nego ovo

pa je jednostavno ispa, neznan zašto se to dogodilo jer, koliko vidin, sve su remenice "u pravcu" a kad se vrti remen ide lipo ravno  :neznam:

Ne znam sta na šestaku obuhvaca ovaj klinasti, al dva puta kad je meni remen ovako izgledao, razlog je bio blokiranje remenice alternatora, odnosno lezaja u alternatoru.
Remen se ne moze potrosit da ovako izgleda, imas neki problem. Mozda i vodena pumpa blokira ponekad.
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #575 : Ned 11:52:30 11.11.2012. »
i ja mislin da nešto sigurno nevalja  :neznam: , sad kad san minja remen pregleda san sve - sve je u redu, alternator je nedavno rađen i minjani su ležaji, pumpa se rukom lagano vrti, sve izgleda uredno...

....uglavnom, sad ću češće provjerit i sutra ću kupit remen, još jedan, i držat ga u portapaku....

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #576 : Ned 12:42:10 11.11.2012. »
i ja mislin da nešto sigurno nevalja  :neznam: , sad kad san minja remen pregleda san sve - sve je u redu, alternator je nedavno rađen i minjani su ležaji, pumpa se rukom lagano vrti, sve izgleda uredno...

....uglavnom, sad ću češće provjerit i sutra ću kupit remen, još jedan, i držat ga u portapaku....

Jesu ti mjenjana oba lezaja u alternatoru ili samo prednji?
Meni je nedavno otisao zadnji, prateci, cini mi se da je bio dvoredni.
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #577 : Ned 12:48:35 11.11.2012. »
 :neznam: nisan ga pita, uzeja mi je 400kn za servis alternatora

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #578 : Ned 13:36:15 11.11.2012. »
:neznam: nisan ga pita, uzeja mi je 400kn za servis alternatora

Uuuuu, to je frend? 
Cetkice, lezajevi, sta jos za 400kn?
Ovdje uzmu 100 kn ruka za skidane i vracanje, a dijelovi me izadju : 80 kn cetkice, 40 kn zadnji, a 36kn prednji lezaj. Oba SKF.

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #579 : Ned 17:34:32 18.11.2012. »
popravija plin sam.......

istresa puste pare onima u brc-u u 2 -3 puta, a cilo vrime me je pratija banalan problem. Ja se nisan tija mišat ljudima u posal jer  o plinu do prije par dana nisan zna ništa dok mi poznanik (koji se isto bavi plinom) nije objasnija sistem rada i onda sam ja u petak navečer sve raskopa i u sistemu pronaša komadić neke gume koja je cilo vrime "šetala" kroz cijevi i smetala........

sad radi.................i neiden više u servis plina  :G:

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #580 : Ned 22:32:18 09.12.2012. »
nekaj puklo, auto stal  :neznam: , zutra ga bumo dovlelki vgaražu pa bumo znali kajje..

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #581 : Ned 22:46:16 09.12.2012. »
Kal se zgasil ili kaj?
Streha,bok,kotaci

Offline miro

• 2.5
  • **
« Odgovori #582 : Ned 22:53:39 09.12.2012. »
nije, puklo je nešto oko kardana i onda je počelo lupat i ja san ga onda ugasija

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #583 : Ned 23:34:02 09.12.2012. »
nije, puklo je nešto oko kardana i onda je počelo lupat i ja san ga onda ugasija
Pukla ti guma kardana pa se osloni na serafe zato lupa meni je pukla zadnja na Grobniku na ciljnoj mislio sam da me pogodil projektil,ali svejedno smo dosli do ZGa. Ti imas onu Juridovu tanku na sredini te su broblem za naci
Streha,bok,kotaci

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #584 : Pon 10:59:08 10.12.2012. »
Pukla ti guma kardana pa se osloni na serafe zato lupa meni je pukla zadnja na Grobniku na ciljnoj mislio sam da me pogodil projektil,ali svejedno smo dosli do ZGa. Ti imas onu Juridovu tanku na sredini te su broblem za naci

Ma kakvi, Miro je slomio zvono!

A lipo mu je žena kazala....mužu pokloni  ti to Juri, nije to za tebe!